Bazı insanlar yaşadıkları evin iç dekorasyonunu yenilerken, bazıları rengarenk çiçeklerle bahçelerini tazelerken bazıları ise, kişisel yaşamlarında bazı değişiklikler konusunda adım atıyor. Örneğin, bu dönem kimi insanlar giyim konusunda mevcut gardırobunu yenilerken, kimisi de ev veya işyerinin eşyasını ya da boyasını değiştiriyor. Bazıları ise daha kişisel kararlar alıp; bu bahar ev veya araba sahibi olmaya karar veriyor ve bu yönde adım atıyor. Araba almaya karar veren yatırımcılar, genelde istenen peşinat konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Çünkü, herkesin belli bir birikim sağlaması mümkün olmadığından, araba satışlarının genelinde istenen peşinat miktarı alıcıları zorlamayan konuların başında geliyor.

Faizsiz Koşullarla Araba Almak Çok Kolay!

Finansal eksikliklerin giderilmesini sağlayan bankaların araba kredileri için başvuran yatırımcılar ise, karşılaştıkları yüksek faiz oranları ve dosya masrafı gibi eklentiler nedeniyle bu seçeneği değerlendirmekten vazgeçiyor. Faizsiz, Taksitle ve Senetle Araba Alma Fırsatı yakalamaya çalışan alıcılar, bu konuda oto galeriden oto pazarlarına kadar birçok alternatifin ödeme koşullarını kıyaslamaktadır.

Araba almak isteyen orta ve dar gelirli yatırımcılar genelde aylık kazançlarını baz alarak; almayı düşündükleri arabanın aylık taksit oranlarının kendilerini zorlamayacak oranda olmasına önem vermektedir. Bu amaçla yatırımcılar, genelde kredi ve faize bulaşmadan almayı düşündükleri ev veya arsa ya da araba için faizsiz finansman desteğine başvurmaktalar. Faizsiz finansman sağlayan Katılımevim, yatırım yapmak veya birikim sağlamak, aynı zamanda faize ile bankalara bulaşmak istemeyenlerin yoğunlukla başvurduğu firmalardan bir tanesi.

Yatırım yapmayı düşündüğünüz ev, arsa veya almak istediğiniz araba için gerekli finans desteği bakımdan Katılımevim’e başvuran katılımcılara, firma bünyesinde 4 ayrı model sunulmaktadır. Burada ödeme biçiminizi ve aylık ödemek istediğiniz tutarı siz belirliyorsunuz. Almak istediğiniz gayrimenkul veya arabaya karar verdikten sonra faizsiz finans desteği ile arabanızı size en uygun olan yöntemle; Senetle araba, Faizsiz araba, peşinatsız araba veya Taksitle araba şeklinde satın almanıza olanak sağlıyor.