Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde çalışan gazetecilerin tanıklık ettikleri olayları anlatan “KalkışMA” isimli kitabı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etti.
Beştepe Milet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel ve dernek yöneticileri, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde çalışan kameraman ve muhabirlerin tanıklık ettikleri anları anlattığı kitabı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etti. Aytekin Polatel, kitap hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verirken, kitapta 102 habercinin yazısının bulunduğunu söyledi. Kitabın tarihe ışık tutacağını belirten Polatel, “Haber kameramanları ve muhabirler o karanlık geceyi o kadar güzel yazdılar ki bunları, biz de dernek olarak toparladık" dedi.
Polatel, Genç İletişimciler Haber Yarışması’nın bu yıl ikincisinin düzenleneceğini de belirterek, bu sene konu başlığı 15 Temmuz olan yarışmaya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdi.
(İHA)