Milli Takım eski futbolcusu Saffet Sancaklı, Gaziantep’te yaptığı konuşmada, "Geldiğimiz nokta ya MHP 7 Haziran’da iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar" dedi.
Şahinbey MHP İlçe Teşkilatı’nın 11. Olağan Kongresi’ne katılan Milli Takım eski sporcusu Saffet Sancaklı, açıklamalarda bulundu. Sancaklı, üzerlerine büyük oyunların oynandığını ifade etti. Ülkücülerin ’paralel’ olarak gösterilmek istendiğini öne süren Sancaklı, ülkücülerin hiçbir zaman ’paralel’ olamayacağını belirtti. Sancaklı, "Ülkücüler devletin ta kendisidir. Bunu herkes böyle bilsin. Operasyon yapıp, bizi itibarsızlaştıracaklarmış. Bir tane ülkücünün kılına dokunamayacaksınız. Bir tane ülkücüyü alamayacaksınız. Bu söylediğim sözler Türk dünyasının lideri sayın Devlet Bahçeli’nin fermanıdır" dedi.

SAVAŞ ÇIKAR İDDİASI
Saffet Sancaklı son olarak şunları söyledi: "Genel Başkanımız diyor ki; ‘ya 7 Haziran’da iktidar ortağı oluruz, ya bu ülkede savaş çıkar. Genel Başkanın ağzından kolay kolay bu laflar çıkmaz. Geldiğimiz nokta ya MHP 7 Haziran’da iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar. O yüzden bugüne kadar bütün seçimler önemliydi. Herkes çalışıp fedakarlık yapıyor."
(İHA)