GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından kentte, milletvekili, milletvekili adayları ve partililerin katıldığı "İstikrar ve İstikbal Yürüyüşü" düzenlendi.

Yeniyol mevkisinde toplanan kalabalık sloganlar eşliğinde Gazi Caddesi'nden Haydar Aliyev Parkı'na doğru yürüdü.

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 1 buçuk aydır gece gündüz demeden hep birlikte çalıştıklarını söyledi.

Yarın sabahtan itibaren herkesin sandık başlarında görevlerini yapmaya başlayacağını ifade ederek, "Giresun için, Türkiye için, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın davası için yollara düştük, gece gündüz hep birlikte çalıştık. İnşallah meyvesini yarın hep birlikte sandıkta toplayacağız. Hakkınızı helal edin, yarın akşam zaferimizi kutlayacağız inşallah." dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ise 24 Haziran'da da yeni bir zafer kazanmamın işaretlerini yürüyüşte gördüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Türkiye çok önemli bir seçime gidiyor, meydanlarda anlatmaya çalıştık, vatandaşlar da teveccüh gösterdi. Biz Giresun'a güveniyoruz. Bugün Türkiye'yi 4 bir koldan işgal etmek isteyenlere karşı mücadele edecek miyiz? Sandıkta hesap soracak mıyız? Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında duracak mıyız? Evelallah Giresun bu işi bitirdi."

AK Parti Giresun Milletvekili adayı Kadir Aydın da 16 yıldır milletin AK Parti'yi yalnız bırakmadığına işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"81 milyon insanımız için gece gündüz çalışmak ve millete borcumuzu ödemek görevimizdir. Ramazan Bayramı ümmetin bayramıydı ve inşallah 24 Haziran akşamı da milletimizin bayramı olacak. Bilinki bu mücadele iktidar mücadelesi değil, milletin muktedir olma mücadelesidir."

AK Parti Giresun milletvekili adayı Serdar Demirkan ise hep beraber yürüdüklerini ve yürümeye devam edeceklerini belirterek, "Bu kalabalık şunu gösteriyor, AK Parti ve Erdoğan sevgisinin ucu bucağı yok. Yarın ülkemiz demokrasi sınavından geçecek, milletimiz tüm oyunları bu zamana kadar bozdu, inşallah bu seçimde de muvaffak olup başaracağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise yarın milletin tüm zincirleri kıracağını ve "yola devam" diyeceğini belirterek, milletin Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk başkan seçeceğini ve Giresun'dan 4 AK Parti adayını meclise vekil olarak göndereceğini söyledi.