Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar,seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. İlçede sabah saatlerinde başladığı programlarını gece geç saatlerde bitiren Günnar, 1 Kasım seçimlerinde ülkenin tek başına iktidara ihtiyacı olduğunu belirterek, “Arabayı yol bilen, tecrübeli kaptana teslim etmek gerekir” dedi.

Günnar, sabah Akçaabat’ta sabah akçaabatın kanaat önderleri ve ilenin eşrafıyla  kahvaltıda bir araya geldi. İlçenin Mersin Mahallesi ve İnönü Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla da bire bir görüşen Günnar, akşam da ise Salacık ve Karpınar Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.
Seçim beyannamesinin detayları hakkında bilgiler veren Günnar,, her türlü hesabın yapılarak bu beyannamenin hazırlandığını vurgulayarak "Bu beyannamede Türkiye için kurduğumuz hayaller var. Hazırladığımız hedefler ve projeler var. Gelin bu hedefleri  birlikte hayata geçirelim. Bu beyannamede hayal tacirliği ve afaki projeler yok. Çünkü AK Parti siyasetinde millete yalan söylemek yoktur. 13 yıl boyunca milletimize verdiğimiz her sözü tuttuk. Bu beyannamede de sadece ve sadece yapabileceklerimize yer veriyoruz. Milletimize tutacağımız sözü veriyoruz. AK Parti beyannamesi insan onurunu esas alan, reformcu bir beyannamedir. Bu beyanname diğer partilerin beyannameleriyle değil; G20 ülkeleriyle kıyaslandığında gelecek için reform vadeden tek beyannamedir. Bu beyanname yerli, yenilikçi, büyümeyi esas alan bir beyannamedir. Bu beyanname Türkiye'yi yüksek gelir grubuna taşıyacak bir beyannamedir. Bu beyanname güven ve istikrar zeminiyle kazanımlarımızı koruyan bir beyannamedir. Hesabı kitabı son derece iyi yapılmış bir beyannamedir. Halkımızın ihtiyaç ve taleplerine göre hazırlanmış bir beyannamedir" dedi.
Trabzon’a da büyük müjdeler veren Günnar, “Trabzon’umuza yeni havalimanı yapılıyor. Hızlı tren gelecek. Güney Çevre yolu ve Zigana tüneli yapılacak. Akyazı Spor Kompleksinin hemen yanına şehir hastanesi yapılıyor. Yatırım adası ile Trabzon’a yeni iş alanları kazandırılacak. Karakaya Barajı Trabzon’un su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak. Bunları yapabilir miyiz? Geçmişte yaptık yine yaparız. Bunları yapacak tek parti de AK Parti’dir” diye konuştu.