TRABZON’UN yetiştirdiği önemli bilim adamlarından biri olan ve KTÜ Rektör Yardımcısı iken Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Anayasa Mahkemesi Üyesi olarak atanan Prof.Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, Ankara’daki makamında ziyaretçilerini kabul etmeye başladı. Hakyemez’in ilk ziyaretçisi ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan oldu. Yıldırımhan, Hakyemez’e başarılar diledi.

KTÜ’nün önde gelen akademisyenlerinden biri olan eski rektör yardımcısı ve Anayasa profesörü Yusuf Şevki Hakyemez, Ankara’daki makamında ziyaretçilerini kabul etmeye başladı. Hakyemez’i ilk ziyaret eden isimlerden biri de Trabzon’un başarılı bürokratlarından biri olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan oldu. Her iki isim de birbirlerine başarılar diledi.
 
Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan, “Şehrimizin ve ülkemizin önemli anayasa profesörü Anayasa mahkemesi yeni üyesi, değerli dostum Yusuf Şevki Hakyemezi makamında ziyeret ederek hayırlı olsun dedik. Allah yüz aklığı versin.” dedi.