Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, “Beni tehdit eden Emir Sarıgül değil, Mustafa Sarıgül” dedi, Sarıgül’den cevap geldi: “Hayri’yi tebrik ediyorum!”
Hürriyet’e konuşan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, “Bana, ‘Emir Sarıgül seni tehdit etti mi’ diye sordular. Etmedi dedim. Beni tehdit eden Mustafa Sarıgül. Emir Sarıgül yanımda çalışıyor, bana küfretti ama tehdit etmedi” dedi. İnönü, Kılıçdaroğlu’na ‘her şeyi açık açık anlattığını’ da ekledi.

MUSTAFA SARIGÜL’DEN JET CEVAP
Mustafa Sarıgül ise, bu açıklamalara Twitter hesabından cevap verdi. Sarıgül, “Hayri İnönü’nün bugünkü açıklamalarını okudum. Hayretler içerisindeyim! Hayri, yıllarca benimle birlikte belediye meclis üyeliği yaptı. Kendisini belediye başkanlığına ben önerdim. Demek ki iyiliğin de bir bedeli varmış; Hayri’yi tebrik ediyorum! Belediye meclis üyelerini tanımayan bir belediye başkanı nasıl olur? Ben belediye başkanı olduğum süre içerisinde meclis üyemiz Hayri İnönü’yü bir tek gün yanımdan ayırmadım. Hayri susuyor, hanımefendi konuşuyor; hanımefendi susuyor, Hayri konuşuyor. Görüyorum ki hanımefendi benimle ilgili övgü dolu sözlerini çabuk unutmuş. Sayın Hayri İnönü, benim sitemlerimi tehdit olarak algılıyorsa, konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”
(İHA)