Arıza sorunlarıyla karşılaşan kişilerin ise işinin ehli olan kişilere bilgisayarlarını tamir ettirmeleri gerekiyor. Aksi takdirde tamirle ekonomik bir şekilde giderilebilecek bir arıza ehil olmayan kişilere yaptırılmaya çalışıldığında ürünün kaybına kadar gidebiliyor. Ayrıca kişilerin servis seçerken sahip oldukları ürün markasına ait bilgi ve deneyimi olan servisleri tercih etmesi gerekiyor. 

Firma bu gerekliliğin farkında olarak MSİ marka bilgisayar, laptop ve notebook gibi ürünler için servis hizmeti veriyor. Bu cihazlarda yaşanan arızalara kesin bir çözüm bularak kişilerin bilgisayarlarını kullanıma devam etmelerini sağlıyor.

Kaliteli Hizmet Politikası

Msi servisi farklı modellere ait MSİ markalı laptop, notebook ve diğer bilgisayar türleri için servis hizmeti veriyor. Bu hizmeti kaliteli bir şekilde gerçekleştiren firma arıza çözümleri içinse arızalar konusunda deneyimi olan elemanlarını görevlendiriyor. Bu sayede bilgisayarlarda yaşanan ekran, ana kart, ses kartı ve klavye gibi arızaların çözüme ulaştırılmasını sağlıyor. Servis notebook gibi ürünlerde yaşanan arızaların kaynağını arıza bulucu ürünleri sayesinde bularak kısa sürede tamir edilip sahibine gönderilmesini sağlıyor.

Türkiye’nin Her Yerine Hizmet

MSİ markasına ait ürünler için Msi servis Türkiye’nin her yerine hizmet veriyor. İstanbul’da merkezi olan firma MSİ ürünlerinin tamirini bu merkezde yapıyor. Bu sebeple farklı şehirlerden ürünlerini servise göndermek isteyen kişiler kargo yolunu kullanarak ürünlerini gönderebiliyorlar. Servisle iletişime geçerek ürünlerini gönderdikten sonra da tamir edilen ürünlerini kısa sürede alıyorlar. 

Ürünlerin garanti kapsamına girmesi durumunda tamir hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Bunun dışında İstanbul’da bulunan kişiler servisin Şişli’de bulunan merkezine giderek cihazlarını kendileri teslim edebiliyorlar. Ayrıca isterlerse cihazları için aksesuar gibi ürünlerden satın alabiliyorlar.

Yedek Parça Hizmetleri

Servis firması notebook ve laptop gibi ürünlerin tamirlerinin yedek parça satışları da yapıyor. Kişiler cihazlarının bozulan aksesuar ve teknik parçalarını firmadan satın alabiliyorlar. 

Msi laptop servis bünyesinde satışa sundukları yedek parça ürünleri arasında şunlar yer alıyor;

  • MSİ bilgisayar fanı
  • MSİ adaptör
  • MSİ kasa
  • MSİ şarj cihazı
  • MSİ şarj soketi
  • MSİ ekran kasası
  • MSİ lcd paneli
  • MSİ powerjack

Bu ürünleri satın alan kişiler kendileri takamayacakları durumlarda firmanın montaj hizmetinden de yararlanabiliyorlar.

Servis Formu

MSİ bilgisayarlarında arıza yaşayan kişiler servise ihtiyaç duyduklarında MSİ bilgisayar servisini tercih edebiliyorlar. Bunun için firmaya Whatsapp numarasından ulaşabiliyorlar. Bunun dışında web sayfası üzerinde yer alan servis formunu doldurarak firmaya iletebiliyorlar. Firma formun kendilerine ulaşması durumunda kişilerle iletişime geçerek servis hizmetini gerçekleştiriyor. İrtibat: https://www.msiservisturkiye.com/