İYİ Parti Trabzon’da Dernekpazarı, Sürmene, Düzköy, Maçka ve Yomra, Tonya ve Beşikdüzü İlçe kongrelerinin ardından Arsin ve Araklı kongresini de gerçekleştirdi. İYİ Parti Arsin İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’ne Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, İYİ Parti Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, İYİ Partili Meclis Üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile siyasi partilerin ilçe temsilcileri katıldı. 

ARSİN'DE KÖKSAL SAĞIROĞLU YENİDEN BAŞKAN

İYİ Parti Arsin İlçe Başkanı Köksal Sağıroğlu’nun açılış konuşması ile başlayan kongre divan kurulunun oluşturulması ile devam etti. Katılımcılara hitaben bir konuşma yapan İYİ Parti Arsin İlçe Başkanı Köksal Sağıroğlu, “Hepimiz omuz omuza aynı yolda aynı hedef için yürüyoruz bu hedef Türkiye’nin ihtiyacı olan demokratik sistemi geri getirme ve vatandaşımızın refah seviyesini yükseltmektir. Biz İYİ’ler olarak bu amaç uğruna çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda bizimle beraber gayret gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ediyor mücadelemizin başarıya ulaşmasını temenni ediyorum“ şeklinde konuştu. 

    Mali rapor ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçime geçilen seçimde İYİ Parti Arsin İlçe Başkanı Köksal Sağıroğlu yeniden başkanlık görevine seçildi.

ARAKLI'DA YENİ BAŞKAN BAYRAM GÜNDOĞDU

Başkan Kuvvetli’nin ardından tek aday olarak İYİ Parti Araklı İlçe Başkanlığı görevine talip olan Bayram Gündoğdu bir konuşma yaptı. Gündoğdu, öncelikli ilkesinin mili değerleri korumak olduğunu ve geleceği görevde bu ilke ile hareket edeceğini aktardı.     

Mali rapor ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçime geçilen kongrede İYİ Parti Araklı İlçe Başkanı Hami Civelek’in yerine Bayram Gündoğdu başkanlık görevine seçildi.