Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan Ordu ve Giresun illerinin SGK il müdürlükleri ve İŞKUR il müdürlerini toplayarak çalışmalar hakkında bilgi alıp bakanlığın genel stratejisi hakkında müdürleri bilgilendirdi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan son zamanlarda terör örgütlerinin kurumlardaki yapılanması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırımhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘'Bugün ülkemiz önemli ve çok tehlikeli süreçlerden geçmektedir. Bu tehlikeli sürecin ana unsurları PKK, KCK, DHKPC örgütleri olduğun kadar FETÖ Terör Örgütüdür de.

FETÖ'nün 15 Temmuz’da ortaya koyduğu Türkiye’yi parçalama planına karşı bütün kamu kurumlarının bütün sivil toplum örgütlerinin toplumun bütün kesimlerinin uyanık olması gerekiyor. Bu süreçte hiç kimse FETÖ terör örgütüne karşı mensup, terör örgütünden dolayı gözaltına alınmış hiçbir kimseye sahip çıkmaması gerekiyor.'

 Uyarılarını sıralayan Yıldırımhan ' Son zamanlarda STK'lardaki yapılanmalardaki terör örgütü dışındaki bazı kişilerin terör örgütüne mensup insanlara sahip çıkma eğiliminde olduğunu görüyoruz ve buna fevkalade üzülüyoruz' dedi. 


Yıldırımhan FETÖ terör örgütüne karşı kamu kurumlarının, emniyet güçlerinin, istihbarat birimlerinin ortaya koyduğu çalışmalarının bütün toplum kesimlerince desteklenmesi gerektiğini kaydederken  son zamanlarda bazı STK örgütlerinde yapılan seçimlerde FETÖ’ye mensup şahısların kendilerinden olmayan adayları destekleyerek yine bu STK'larda etkin konuma geçmek istediğini ifade etti.