TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İçişleri Bakanlığı’na gerçekleştirdiği ziyarette “Türkiye’miz ne zaman zıplayacaksa ve hamleye geçiyorsa önü kesiliyor fakat her seferinde daha bir ders alarak daha bir öteye gidiyoruz. Çok iyi günlere geçeceğiz. Birlik ve bütünlüğümüzü bileceğiz” dedi.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve TBMM Başkanlık Divanı Üyeleri, İçişleri Bakanlığı’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyareti TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, MHP Sakarya Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Zihni Açba, Meclis Başkanvekili Pervin Buldan gerçekleştirdi. Ziyareti sırasında konuşan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, şunları kaydetti:
“Türkiye’miz ne zaman zıplayacaksa ve hamleye geçiyorsa önü kesiliyor fakat her seferinde daha bir ders alarak daha bir öteye gidiyoruz. Çok iyi günlere geçeceğiz. Birlik ve bütünlüğümüzü bileceğiz. Görüşlerde farklılık olabilir bunlar teferruat meselelerdir. Milli beraberlikte bir bütünüz. Ben şöyle diyorum parmaklar var ama hepsi bir bilekte birleşir. Bu birleşme oldu ve hep devam edecek. Teröründe üstesinden geleceğiz. Büyük gayretlerde bulunuyorsunuz, şehitler veriliyor. Şehitlerimizi saygı minnet ve rahmetle anıyoruz. Korucularımızdan, sivil halktan Allah razı olsun. Bütün milletimize başsağlığı diliyoruz. Geçmiş olsun.”
(İHA)