GİRESUN (AA) - MHP Giresun İl Başkanı Müjdat Öz, "Giresun ilimizde bugüne kadar değişik sebeplerle toplam istifa sayısı 289. Buna karşılık son 4 ay içinde partimize yeni üye olanların sayısı ise 728'dir." dedi.

Öz, bir restoranda düzenlenen, partilerine yeni kayıt olan üyelere rozet takma töreninde yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önderliğinde ülkücü-milliyetçi hareketin çığ gibi büyüdüğünü söyledi.

İnanan yüreklerin Türk milliyetçiliği etrafında toplandıklarını kaydeden Öz, "Gidecek başka yurdumuz, başka ocağımız, başka partimiz hiç olmamıştır ve olmayacaktır. MHP, tüm engelleri, tüm şer odaklarını, bütün senaryoları bozacak yegane güç, yıkılmaz kale ve sarsılmaz bir inanç vesikasıdır." dedi.

Giresun'da son 4 ayda 728 kişinin üye kaydı yapıldığını, partilerine olan ilgi ve alakanın giderek arttığını ifade eden Öz, şöyle konuştu:

"Giresun ilimizde bugüne kadar değişik sebeplerle toplam istifa sayısı 289. Buna karşılık son 4 ay içinde partimize yeni üye olanların sayısı ise 728'dir. Yani partimiz, gidenlerin ardından son 4 ayda 2,5 kat daha büyümüş ve güçlenmiştir. Türk dünyasının bilge lideri Devlet Bahçeli Beyin emrinde, milletimizin hizmetinde her türlü engel ve zorlamalara rağmen bizimle bu yolu yürüme kararlılığını gösteren ve bugün aramıza katılan yürekli dostlara 'Hoşgeldiniz' diyor ve teşekkür ediyorum."

Törende partiye kayıt yaptıran 728 kişiyi temsilen 16 ilçeden 2 kişi olmak üzere toplam 32 kişiye MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve MHP Giresun İl Başkanı Müjdat Öz tarafından parti rozetleri takıldı.