AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, "Nöbetçi Vekil" uygulaması kapsamında, yarın AK Parti İl Başkanlığında vatandaşların sorunlarını dinleyecek.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığının 1 Kasım 2015’te yapılan genel seçim sonrası başlattığı "Nöbetçi Vekil" uygulaması devam ediyor. Her cuma bir milletvekilinin İl Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinlediği uygulama kapsamında, bu hafta Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu 3. kez "nöbet" tutacak.
Cuma günü 13.00 ile 18.00 saatleri arası il binasında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Köseoğlu, sorunların çözümü için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.
Köseoğlu, “Bu uygulama ile her hafta Cuma günü ilan edilen zaman dilimlerinde il başkanlığında vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Böylece vatandaşların vekillerine aracısız olarak daha kolay ulaşma imkanına kavuşması sağlanıyor. Vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini dinliyoruz. Bu talep ve şikâyetlerin çözümü için ilgili makamlar ile görüşmeler yapıyoruz” dedi. 
Köseoğlu, uygulamanın süreceğini ve vatandaşların uygulamadan oldukça memnun olduğunu sözlerine ekledi.