İllegal Programların Cogalması , Oyunun tamamen TL üzerine gitmesi , power up storenin Dolar kuru üzerinden olması , Türk bir yönetici muhattabı bulumaması gibi gibi bir çok sebepten Knight Onlineye Gönül vermiş bir çok oyuncu bıraktı.

Knight Online pvp serverler ise Bu oyuncuların arayışını Son bulundurmak için ortaya cıktı. Oyuncuların Pvp server tercih etmesinin en büyük sebebi Oyunu türklerin açması , power up storenin ucuz olması ve orjinal sürüm olan uskoya göre cok daha fazla zevk vermesinden olayı Knight Online oyuncuları ko pvp serverlerde oynamayı tercih etti.

Knight-59 ise Bir çok Knight Online pvp server 83 olmasından dolayı oyuncuların Ardream Server araması sebebiyle 59 lvl Ardream pk server olarak 2015 yılında Knight online pvp server camiyasina adeta bomba gibi düştü . Knight-59 un oynama şekli tamamen Pk server üzerine dayalı oldugundan dolayı birçok ardream sever oyuncular Knight-59.Net'i tercih etti. Oyunun Mantıgı 59 lvl +8 +3 hazır item başlangıc oldugundan dolayıdır . Ama Knight Onlinenin Dogasında emek verenlerin biraz daha üstün olması gerekmektedir. Bu sebepten dolayı Np ver İtem al npc si Aktif olmuştur . Oyuna başladıgınız zaman ardream bölgesinde Pk atarak National Point Kasıp np ver item al npcsinden +4 Takı ve +9 İtem alınarak yeni başlıyan oyunculardan biraz daha üstün olması hedeflenmiştir .

Yine Süreli Calısan Online oyuncularımızı düşünerek sürekli pk atamıyacakları için Online Kal Np Al Sistemi mevcuttur . Userlerimizi Power up storeye mahkum etmemek için manner ver scrol al , quest item kırdır , eventlerde bircok hediye (2000 Hp Scroll , 350 Defans Scroll Hera scroll ) vb. gibi Yaratıklardan Özellikle Boss eventte Scrol kasma , Np kasma gibi Knight-59'un bir çok özelligi bulunmaktadır. Oyunumuza Bütün isletim sistemleri sorunsuz bir şekilde giriş saglamaktadır. Dgn teknoloji bünyesinde bunulanan sunucumuz sayesinde lagsız , dc siz kesintisiz bir ko pvp hizmeti sunmaktayız . Simge sevenleride düşüntügümüz için  Yeni başladım Simgem cıkmaz . np olarak yetişmemem diye hüsrana kapılmayın . Simge Cogaltma sistemi ile Simgeler normal simge sayısının 10 Katı Daha fazladır. Bu Sisteme Custom symbol denilmektedir.  Oyunumuzun Koruma sistemi ise Soacs Anticheat Güvenlik Sistemidir. Sistemden Bahsedecek olursam Bize Özel Osmanx Tarafından Özel Olarak Kodlanmıştır . Client Klasörünün içindeki .tbl Dosyalarının Hiçbir işlevi bile yoktur. Ancak Bildigimiz üzere Paralı Hileler USKO Dahil Bütün Knight Online Pvplerde Calışmaktadır. Ancak Yeni Knight-59’a özel yapılan Hile Tespit Sistemi ile hiçbir şekilde hiçbir kimse Hile Açarak Oynayamaz Şunu Unutmayalımki en Fazla Para vererek Hile Açabilirsiniz Ancak Saklanamazsınız.

Kaynak : https://www.knight-59.net/