AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin ek protokol imzalanmasıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın katıldığı imza töreniyle toplam 9 bin 917 Karayolları Taşeron işçisi de kadroya alınmış oluyor. Ek protokolde 3 bin 500 taşeron işçisi kamuda istihdam edilmeye başlarken 6 bin 417 taşeron işçinin kadroya alımının ilk adımını Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu atmıştı. 

İŞTE BUNDAN BAHSEDİYORUZ 
AK Parti hükümeti olarak verdikleri sözleri tek tek yerine getirmenin gururu içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Revi, “Söz verdik yapıyoruz derken işte bundan bahsediyoruz. AK Parti olarak seçimden önce verdiğimiz sözleri kısa vadeli ve uzun vadeli bir şekilde yerine getirmeye devam ediyoruz. Taşeron olarak çalışan asıl ve yardımcı işçilerimize müjdeyi Başbakanımız vermişti ve ardından yaşanan gelişmeler de milletimizin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bakanımız Süleyman Soylu’nun da dediği gibi bir taraftan terörle mücadele ediyoruz ama diğer taraftan da işimizi, gücümüzü, milletimize vermiş olduğumuz taahhütleri harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi. 

GAYEMİZ MİLLETE HİZMETTİR 
Millete hizmet etmenin mutluluğu içerisinde olduklarını da belirten Başkan Revi, “Gayemiz millete hizmet ve bu yolda adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. Bu yolculuğumuzu sekteye uğratmaya çalışan terör örgütleriyle de paralel yapısıyla da ve vatana ihanet içerisinde olanlarla da mücadelemiz aynı dinamikliğiyle devam etmektedir. Ülkemizin genelinde olduğu gibi Trabzon’umuzda da hem devlet hem de özel sektör anlamında desteklerimiz, hizmetlerimiz ve projelerimizi yerine getirme heyecanımızı hemşehrilerimiz gayet iyi görmekte ve takip etmektedir. Bu hizmetlerden sadece biz değil Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaktan gurur duyan her insanımız sorumludur. Karayolları ise bu hizmet kervanımız da önemli bir yer tutmaktadır ve bizler de gereken önemi vermek için uğraşıyoruz.” şeklinde konuştu.