Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde kimsenin birbirini dışlamaması ve ülkenin geleceğini dar siyasi çekişmelere mahkum etmeden seçim süreci geçirilmesi gerektiğini söyledi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği sokak iftarına katıldı. İftar programında bir konuşma yapan Müezzinoğlu, “Türk milleti tarihte ilk defa Cumhurbaşkanı’nı seçecek. Vatandaşlarımız vicdanının sesini dinleyerek, aklını ve ülkenin geleceğini düşünerek 50 milyon seçmen sandığa giderek kendi Cumhurbaşkanı’nı seçecek” dedi.
10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde kimsenin birbirini dışlamaması ve ülkenin geleceğini dar siyasi çekişmelere mahkum etmeden seçim süreci geçirilmesi gerektiğinin altını çizen Bakan Müezzinoğlu, “11 Ağustos sabahı Türkiye farklı bir sabaha uyanacak. Türk milleti milli iradenin hak ve hukuku benim ellerimle tecelli oldu diyecek. Halk bu Cumhurbaşkanı’nın seçiminde benim katkım, emeğim, düşüncem, hayallerim ve emeğim var diyecek. Cumhurbaşkanlığı tercihi ülkemizin, gençlerimizin, geleceğimizin adına inşallah hayırlı olur” ifadelerini kullandı.
Müezzinoğlu, iftar sonrası İstanbul’a hareket etti.
(İHA)