117 PROGRAM DÜZENLENDİ

AK Parti Ortahisar, 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerin hazırlıklarını SKM’nin düzenlediği programlar çerçevesinde sürdürüyor. AK Parti Ortahisar SKM Başkanı Hayrullah Baytar, SKM’nin 22 Mayıs – 17 Haziran 2018 tarihleri arasında 117 program düzenlediğini açıklayarak şunları söyledi:

“SKM tarafından hazırlanan programlar dahilinde milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımız ile il başkanımız ve ilçe başkanımız seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Ortahisar ilçemizde bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda ilçenin yüzde 75’lik kısmına ulaşmayı başardık. Düzenlediğimiz 117 ayrı programla vatandaşlarımıza ulaştık. Kalan günlerde tempoyu daha çok yükselteceğiz.”

24 Haziran seçimlerine kadar girilmedik mahalle ve sokak, çalınmadık kapı, ulaşılmadık vatandaş kalmayacağını söyleyen Baytar, “Teşkilatımızı seçim gününe kadar düzenleyeceğimiz programlarla aktif olarak sahada tutacağız. Hedefimiz ve gayretimiz cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde güçlü bir destek toplamak içindir. Trabzon halkı her zaman olduğu gibi 24 Haziran’da da güçlü desteğini gösterecektir” dedi.