Fatihliler, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek vermek için yürüdü.
Edirnekapı Meydanı’nda toplanan Fatihliler, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için yürüdü. Yürüyüşe Fatihlilerin yanı sıra AK Parti Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
‘Halkın Seninle Gurur Duyuyor Milletin Adamı’ şeklinde sloganlar atarak, ‘Millet Bu tarihi bekliyordu’ dövizleri taşıyan vatandaşlar Fevzipaşa Caddesi’nden büyük bir coşku ile yürüyüşe geçti. Fatihli esnaf da dükkanlarının önüne çıkarak, korteje alkışla destek verdi. Başkan Demir, vatandaşlara ve esnafa gül dağıttı. Dombıra ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan’ın Erdoğan için yaptığı ‘Uzun Adam’ şarkısı eşliğinde yürüyen kortej, büyük bir coşku ile izlendi.
Fevzipaşa, Halıcılar ve Akşemseddin Caddeleri boyunca binlerce kişinin katıldığı yürüyüş yaklaşık 2 saat sürdü. Yürüyüş, AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı önünde son buldu.

“GELECEK NESİLLER İÇİN YÜRÜYORUZ”
Meydanda toplanan kalabalığa seslenen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, yürüyüşün tamamen büyük bir aşkın eseri olduğunu ve gelecek nesiller için yapıldığına dikkat çekerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanı ve başbakan olduğu dönemde yepyeni bir Türkiye’nin oluştuğunu belirtti.
Konuşmasını Dombıra şarkısının sözleriyle bitiren Başkan Demir, ‘Yarın Allah’ın izni ile başbakanımızın cumhurbaşkanlığını kutlayacağız’ dedi.
(İHA)