Bunun temel nedeni insanların uzun soluklu oyunları oynamaya vakti olmaması ya da hikayenin onlara sıkıcı gelebilmesiydi. Bunu fark eden firmalar kısa süreli ve arkadaşlarla oynanabilen oyunlara yöneldi. Bu oyunların en cazip yanı ise bilgisayara karşı değil online ağ üzerinden gerçek oyunculara karşı oynanmasıydı. Bu alanda en fazla ön plan çıkan oyun PUBG oldu. Oyun son 2 yılın en fazla oyuncu çeken oyunlarından biri oldu aynı anda hem bilgisayar hem de mobile platformlarda iyi iş çıkardı. Ancak oyuna yeni başlayanlar her zaman olduğu gibi dezavantajlı bir pozisyonla başladılar. Oyun için PUBG bedava skin bulursanız oyunda seviye atlarsınız.

PUBG Bedava Skin, Skin Nedir?

PUBG son yılların en sevilen oyunlarından biridir. Son dönemde başlayan online oyunlara duyulan aşırı ilgiden en çok payını alan belki de PUBG. Hem online hem de bilgisayar için farklı versiyonlar çıkaran firma sizlere farklı cihazlar ile online alanda gerçek kullanıcılar ile mücadele etme fırsatı veriyor. Bu oyunda karakterler ve ekipmanlar için farklı görünüşler veren skinler vardır, skinler size hem görünüş hem de güç kazandırır. Oyunda bu skinleri sandık açarak ya da satın alarak bulabilirsiniz. Bunun dışında PUBG bedava skin kodları bularak da skin kazanabilirsiniz. Skin size hem güç hem de özgüven kazandırır böylece oyuna yeni başlayan biri olarak dezavantajlardan kurtulabilirsiniz.

PUBG Bedava Skin

PUBG oynayan kişiler yeni başladıkları için uzun bir dönem diğer oyuncular ile istenilen seviyede mücadele edemezler. PUBG bedava skin ile bu rekabeti yakalayabilirsiniz. Skinler oyun sırasında sizin karakterlerinize ve ekipmanlarınıza yeni bir görünüş kazandırmak için vardır. Bu skinler oyunda bazen sadece görünüşü değiştirirken bazen de bunun yanında ek olarak güç verirler. Skinleri ise oyun içinde belirli görevleri tamamlayarak verilen sandık ödüllerinden bulabilirsiniz. Oyun içi para satın alarak daha sonrasında bununla skin sandıkları satın alabilirsiniz. Eğer masrafınız olsun istemiyorsanız skinleri almak için bedava kodlar kullanabilirsiniz, kodları ise web siteleri zerinden elde edebilirsiniz. Web Sitesi: https://enbilgin.net/pubg-bedava-skin/

Skinler nasıl alınır, ücretsiz bulmak mümkün müdür?

PUBG oynarken UC  gerekebilir.  farklı görünüşler kazanmak ve silahları da bu farklı görünüşlere sokmak için skinler gerekir. Skinler oyun içindeki sandıklarla elde edilebilir ya da oyun içi paralarla satın alınabilir. Ama bunların dışında ücretsiz kodlar ile de skin elde edebilirsiniz.

Skin almak oyun içinde ne işe yarar?

Skin oyun içerisinde size farklı görünüşler vermek için tasarlanmış kostümler olarak bilinir, skinler hem karakter hem de ekipman içindir. Bu skinler bazen sadece görünüş değiştirirler, bazen ise bunun da üstünde bir etki gösterir ve bize ekstra güç veya can gibi özellikler sağlarlar.