1920'li yıllarda bilim adamları tarafından daha dayanıklı ve daha uygun bir zemin kaplama ihtiyacı ile ortaya çıkarılan PVC zemin kaplamaları, zemin kaplama seçimi içinde en çok tercih edilen ürün olma özelliğine de sahiptir. Farklı şekillerde dizayn edilerek hayatta geçirilmekte olan uygulamada dayanıklılık en önemli özellik olarak karşımıza çıkıyor.

PVC Zemin Kaplama Nedir?

Sentetik bir plastik türü olan PVC zemin kaplama etilen yani ham petrol ve klor kullanılarak yapılır. Bu maddelerin işlenmesi sonrasında ise vinil olarak isimlendirilen polivinil klorür maddesi yani PVC maddesi oluşur. Dayanıklı ve son derece ekonomik bir zemin kaplama seçimi olması nedeni ile de faklı birçok alan içinde PVC zemin kaplamalarını görebilirsiniz.  Sıvılara karlı dayanım gösteren ürün ayrıca yanmaz bir yapı ile de sunuluyor. Bu seçimler göz önüne alındığında farklı alan kullanımlarında da öncelikli olarak neden seçildiği de kolaylıkla anlaşılabilir. 

PVC Zemin Kaplama Neden Kullanılır?

Zemin kaplama seçimlerinde birçok faklı uygulama ile karşılaşılması mümkündür. Bu kaplamaların seçiminde ise hem ekonomik hem de kolay bir kullanıma sahip olan ürün tercihine yer açmak için ise PVC zemin kaplamalarından yararlanabilirsiniz. Son derece kolay bir kullanıma sahip olan zemin kaplama seçimi yanmaz ve su geçirmez özellikleri ile sunuluyor. Bu özellikleri ise iş yerlerinin de bu ürüne yönelmesinde önemli bir seçim haline gelmesine etki eder. Farklı alanlarda uygulanabilen bu seçim spor salonlarına, soyunma alanları gibi birçok genel kullanım alanlarında da kendine yer edinirken ofis ve benzeri alanlarda da kullanılabiliyor. Kolay kurulum işlemi ile uygulama alanına göre kısa bir sürede montaj yapılarak kullanıma hazır hale gelir. 

PVC Zemin Kaplamanın Kullanım Alanları

PVC zemin kaplama ürünleri 1920'li yıllardan günümüze kadar gelmiş olan en kullanışlı ve en ekonomik seçimler içinde yer alıyor. Ekonomik olması elbette ürüne öncelik tanınmasında son derece etkili bir seçim olmak ile beraber aynı zamanda kullanım alanlardan kısa sürede temizlenme işlemine yer açması ile de hijyenik bir tercih olarak yer alıyor. İş yerlerinden evlere kadar uzanan geniş kullanım alanında dayanıklılığı da ürün kullanımına etki eden faktördür. Özellikle bazı zemin kaplamaların su geçirgenliği ve sonrasında kullanılamaz hale gelmesi göz önüne alındığında zemin kaplama su geçirmezliği ile avantajlı bir tercih oluyor.



PVC Zemin Kaplamanın Avantajları PVC zemin kaplama ürünleri farklı kullanım alanlardan kendine yer edinen ve yenilen teknoloji ile farklı ürün model seçimleri ile de sunulan özel bir kaplamadır. Kolay kurulum ve ekonomik olması ise ürünü daha çok tercih edilmesindeki temel etkenlerdir. 
PVC zemin kaplama ürünün avantajlarını inceleyerek sizde bu kaplamaya iş yerinizde ya da evinizde yer vermenin ayrıcalığını elde edebilirsiniz. 

  •  PVC zemin kaplama kolay kurulum ve montaj özelliğine sahiptir.
  •  Hijyenik ve temiz bir görüntüyü sunar
  •  Kolaylıkla temizlenebilir
  •  Su geçirmezlik özelliği ile dökülen sıvıların yüzeyde kalmasını sağlar. Bu sayede temizleme işlemi de kolaylıkla yapılabilir. 
  •  Su geçirmezlik özelliği sebebi ile içine sıvılar ürün içine hapsolarak kötü kokuya da sebep olmaz.
  •  Farklı zemin kaplamalarında yer alan kabarma ve benzeri durum sıvı dökmesi durumunda yaşanmaz
  •  Küfleneme ya da rutubetlenme yapmaz
  •  Yanmaz madde yapısına sahiptir
  •  Ticari faaliyet alanlarında da kolaylıkla kullanılabilir özelliğe sahiptir

Dayanıklılık gösterir. Modern ve estetik bir görüntü sunar. Anti bakteriyel özelliğine sahiptir. Dekorasyon uygulamalarına uyum sağlayan farklı seçimleri kolaylıkla bulunabilir.
PVC zemin kaplama fiyatları farklı ürün özellikleri ve satın alınacak olan ürünün metre kare hesabına göre belirlenir. Farklı model ve özelliklere sahip olan seçimler ile ilgili olarak fiyat teklifini firmalardan alabilmek için öncelikle uygulama yapılacak olan alanın metre karesini bilmeniz önemlidir. Yapılacak olan model seçimlerinin sonrasında bu model tercihinde kaç metre karelik bir ürüne sahip olmak istediğinizi bildirmeniz sonrasında ise PVC zemin kaplama fiyatları ile ilgili bilgiye ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Pvc Zemin Kaplaması İstanbul Şirketleri
PVC zemin kaplama farklı ürün özellikleri ve ekonomik bir kaplama olması ile günümüzde de en çok tercih edilen olmayı sürdürüyor. Farklı alanlardaki görselliğe etki etmesi ve dekorasyon seçiminde etkili rol oynamasının yanı sıra kullanım hijyenik çözüm sunması da önemli bir kriterdir. 
PVC zemin kaplama alımında firma seçimine önem vererek kaliteli tercihler yer açmanız önerilir. Bu uygulama seçimlerinde en pahalı ürün yerine en kaliteli olanın belirlenmesi özellikle önemlidir. Satın alınan ürünün sağladığı avantajları elde edebilmek için yüzde yüz PVC özelliğine sahip olan seçim olması gerekir. Ürünün alımında firmalardan yapacağınız fiyat teklif alımlarının yanı sıra yüzde yüz PVC seçimi olup olmadığına da dikkat etmeniz önerilir. İntegral Spor bu sektörde yıllardır verdiği üstün hizmet kalitesi ile birçok projeye imzasını atmış bir kurum olarak size özel çözümler sunabilir.