Durum böyle olunca evde kendimize yeni hobiler bulmak, vakit geçirmek için çabalamaya başladık. Film izlemek ise en iyi vakit geçirme seçeneğimiz oldu. Hem kolay hem de keyifli bir seçenekti. Evimizde internet varsa istediğimiz her an film izlememiz mümkün. Film izle kategorisinde gerilim, korku, komedi, psikolojik, dram ve daha birçok türde film bulunmaktadır. 

Yerli film olarak en çok dram ve komedi türünde filmler tercih edilmektedir. Tabi ki başka kategorilerde de filmler vizyona girmektedir. Ancak yerli filmlerde en çok dram ve komedi filmleri ilgi görmektedir.  Yabancı film kategorisinde ise en çok gerilim, aksiyon ve korku kategorisindeki filmler tercih edilmektedir. Yabancı film izle kategorisinde bulunan filmler genel olarak holywood yapımı filmlerdir. Çünkü aksiyon filmleri çekimleri itibariyle teknolojinin doğru kullanımını isteyen film türleridir. Durum böyle olunca teknolojisi gelişmiş ve teknolojiyi en iyi kullanan holywood olduğu için en iyi aksiyon filmleri de holywood yapımı filmlerdir. Her ne kadar aksiyon ve gerilim filmleriyle ön plana çıksa da, romantik komedi alanında da holywood oldukça başarılıdır. 

Kore filmleri son yılların en popüler filmleridir. Özellikle genç kuşak tarafından ilgiyle takip edilmekte olup, birçok başarılı yapıtı da bulunmaktadır. Yalnızca film kategorisinde değil, aynı zamanda dizi kategorisinde Kore yapımları oldukça ilgi görmektedir.