Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımsı Mazhar Yıldırımhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda önemli uyarı ve önerilerde bulundu.

Yaşanan terör olayları ve tasfiyeler ile ilgili konuşan Yıldırımhan şu ifadelere yer verdi "1000 yıldan bu yana bu topraklarda hür ve özgür yaşamak, istikbale büyük ve güçlü bir devlet taşımak için bu aziz millet, malıyla ve canıyla çok büyük bedeller ödedi. Hala ödemeye devam ediyor.
 Son dönemde yaşadığımız ihanet biçimleri, tarihte eşine az rastlanır cinstendir. Bir tarafta fetö/pdy denilen aşşağılık zehirli engerek sürüsü, diğer tarafta ermeni, batı bozması pkk/kck/dhkpc kuduz sırtlanları ülkemizi parçalamak, milleti bölmek için birbiri ile yarışıyorlar. Bu cani sürülerinin devlet içindeki uzantılarına milletin temiz vergilerinden maaş ödemek, onları beslemek bu millete ve şehitlerimize yapılacak en büyük yanlış olurdu. Bu nedenle devletin terör örgütü iltisaklı şahısları memurluktan ihracı bu aziz milletin arzusu ve isteğidir. Devlet te, bu arzuyu millet adına yerine getiriyor. Terör yanlısı bu insanlara sahip çıkmak, bu millete aykırı davranmaktır. Onlara sahip çıkanlar, şu çağrıyı yapmalıdır. Ya terörden yana olup bedel ödeyeceksiniz, ya da milletten ve ülkeden yana olup hizmet edeceksiniz. İdeoloji değil, vatan ve millet öncelenecektir. Başka yol yok. 
 Fetöcüler de, pkk/ kck lılarda, diğer terör örgütleri de devletten ihraç edilmelidir. Yoksa şehitlerimizin kanı yerde, gazilerimizin yarası sancılar içinde kalır."