Sahaya çıkan bordo mavi forma giymiş futbolcuları görünce heyecanlanan taraftarlar gördüm bu gece..34 maçın 34 ünü de kaybetse bu çocuklar umurunda olmayan taraftarlar gördüm.Uzaklardan çekilen bir şuta Malatya'dan duyacakmışlar gibi alkış tutan taraftarlar da vardı,Daha ilk top kaybında küfür etmeyi alışkanlık haline getirmişleride

Bu arada kahveci yine aynı.Paraları maç başlamadan toplamanın önemini iyice kavramış.Yine küfür etmeyelim diye başladı ama sonu maalesef hüsran.

Sahaya dönersek eğer göze çarpan yenilikler çok azdı. Yine Rahşanlar,yine Süleymanlar.Bordo tişört mavi gömlek seni Trabzonspor'lu yapmaz Rıza Hoca. Güzel olmuş,ciks durmuş sende ama Bizim gibi düşünmen,doğru 11'i sahaya sürüp ben başkalarına benzemem mesajı Trabzonspor'lu yapar seni.

Korkak ve kaybetmeme üzerine kurulmuş bir takım seninde sonunu getirecek başlangıç olur ki bu gece startı verdin bence.

Sayaç geriye doğru saymaya başladı. 

Bu maç senin ilk maçındı ama bilmiyormuydun ki bizim son maçımız. İki haneli maçlara gelmişiz neredeyse ama hâlâ tek haneli puanlarla boğuştuğumuzu görmek bu kadar zormuydu. Merak ediyorum 3 günlük bir teknik direktör olarak Trabzonspor'un kaç maçının tekrarını seyrettin banttan. Neye göre eksiklerimizi tespit ettin ve buna çare ürettin.. 

Ben söyliyim mi? 

Kopyacı yaramaz çocuk gibi Ersun'dan kopya çektin.Ben daha iyi biliyorum deseydin zaten bu gece Olcay'ı sahaya sürmezdin.Hadi sürdün diyelim ben daha iyi görüyorum deseydin 15.dakikada kenara alırdın.Hadi almadın diyelim daha cesurum diyerek 35.dakikada sahaya girip döverdin..

Ama yapamadın Rıza Hoca.

Bizden ilk maçın günahı olmaz cümlesini kurmamızı bekliyorsan yanılıyorsun.Bu bizim son maçımızdı. Şanssız bir gol yedik ve altından kalkamadık diyebilirsin maçtan sonra ama bizi kandıramazsın Rıza Hoca.Takımın bu maçı almaktan başka şansı yokken sen sahaya Abdulkadir'i keserek, Castillo'yu bıraktım 11 de başlatmayı oyuna bile sokmayarak,76. Dakikada Hugo 'yu oyuna alarak,ve tabiki kutsal renkleri sırtına geçirerek kandıramazsın bizleri Rıza Hoca..

Volkan Şen göle çalınan maya gibiydi ve fıkralarda güldüğüm kadar çok güldüm bu hamlene.

Evet suçlusun.

Ama tek suçlu değil tabi.Bu takımı kuranlar başta olmak üzere sahaya ölü bedenleri ile çıkan futbolcular da suçludur.

Ne dedi taraftarların büyük bölümü: "Rıza'nın hedefi olan bir takımda çalışmışlığı varmı dediler, yarışan değil savaşan sıradan takımların hocasıdır" dediler. Haklı çıkmamalarını dileyerek bu maçtan alabileceğimiz bir üç puanın seni ne kadar zor durumda bırakabileceğini! düşündüm. Haftaya Galatasaray maçı çok daha önem arz edecek ve kendini yarışmacı takım seviyesinde çalışan bir hoca olarak bulacaktın.. 

İyi oldu senin için aslında.Kim uğraşacaktı yoksa analiz, manalizle.. 

Yoksa dün Ersun’un değilmiydi sahaya çıkan 11 ve şimdi de benim değil mi diyorsun. 

O zaman söyle bakalım Efendi Rıza.

Kim bu çocukların sahibi.