KEŞKE DEMEMEK İÇİN RODİ KALSIN

Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır’ın asla satılmaması gerektiğini hep söyledim. Artık bu konuda top yönetimdedir. Yanlış bir hamle yaparsalar vay hallerine…

Şimdi de Hugo Rodellega için aynı şeyleri söylemek zorundayım. Çünkü Rodellega’nın performansına bakıyorum da, Burak Yılmaz’dan ne farkı var ki diyorum. Rodellega’ya biraz daha fazla para verilebilir, bu durum inanın takım arkadaşlarını da rahatsız etmez. Dünya’da forvet oyuncuları çok para kazanırlar, kuraldır bu. Golleri atan onlar oldukları için saygı duymak gerekiyor diye düşünüyorum.

Trabzonsporlu yöneticilerle görüşüyorum zaman zaman Rodellega ile anlaşmak istiyorlar sadece yaşı ilerlediği için uzun vadeli sözleşme yapmak istemiyorlar, haklılar... Fakat bir orta yolun bulunması gerekiyor düşüncesindeyim. Lakin, Rodellega Trabzonspor’da kalmak istiyor. İki taraf üzülmeden bu iş tatlıya bağlanmalı.

Rodellega’nın yerine yeni forvet almaya kalksanız, inanın dünya para harcarsınız, hatta tutar mı diye de beklersiniz. Elinizde olanı bence değerlendirin ki sonradan hayıflanmayın. Rodellega-Ekuban ile de çok iyi bir ikili oldu. Unutmayalım…

----- 

PLAKET DEĞİL KUPA HAKETTİ…

Hatırlayın… Demiştim ki, Olcay Şahan’ı kadro dışı bırakmak mantıksızlıktır. Gel zaman git zaman Olcay Şahan affedildi, kazandığı paradan büyük fedakarlıklarda yaptı, yeniden anlaşmalar yapıldı.

Sonuç olarak her iki taraf mutlu bir şekilde yollarını ayırmış oldu. Olcay Şahan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. İşte bunlar çok güzel hareketler. Kulübe kim veda ederse etsin, kesinlikle kötü ayrılık olmamalı.

Kızanlar oluyormuş Olcay’a neden plaket verildi diye, kızmasınlar… Trabzonspor yönetimi doğruyu yapmıştır. Olcay giderken öyle büyük paralar bıraktı ki değil plaket, koca bir kupayı haketti bence.  

-----

ŞEYTAN DOLDURUR!

İbanez Trabzonspor’a çok gereksiz bir transferdi. Kendisine verilen paralara yazık. O paralarla altyapıya yatırım yapılsaydı, yeni Abdülkadirler, yeni Yusuf’lar ve yeni Uğurcan’lar çıkardı diyorum. Haksız mıyım?

Trabzonspor yönetimlerine bundan sonraki tavsiyem, İbanez gibi gereksiz transferlere son verin. Ahmet Ağaoğlu yönetiminin böyle bir hata yapacağına hiç ihtimal bile vermiyorum ama ‘şeytan doldurur derler’ ya yine de uyanık olsun derim ben.

Kaldı ki şu sıralar Sayın Ağaoğlu 6-7 transfer yapacaklarından bahsediyor. Aman çok dikkat edin. Trabzonspor’un beş kurusunu lütfen çarçur etmeyin. Bunu bize mi söylüyorsun Haluk Ayyıldız diyebilirsiniz… Ben uyarımı yapayım da!

-----

HOLLYWOOD’U ARATMIYORLAR!

Trabzonspor’un saat gibi işleyen harika bir medya birimi var. İnanılmaz güzel işlere imza atıyorlar.

Büyük bir zevkle izlediğimiz Trabzonspor içerikli sosyal klipler insanın ruhunu okşuyor. Hollywood’u aratmayan senaryolarda hazırlanıyor Trabzonspor medya biriminde. Herkesin emeğine sağlık diyorum.

Görsel videolar, klipler adeta izlenme rekorları kırıyor ki, kesinlikle bunu hak ediyor. Sosyal medya üzerinden Trabzonspor’un Dünya’ya tanıtılması harika bir iş… Medya birimindeki arkadaşlar teşekkürü çoktan hak ettiler. Helal olsun. Üretmeye devam.

-----

ONAZİ DÖNERSE HARİKA OLACAK

Onazi’siz Trabzonspor bu sezonu 4’üncü olarak bitirdi. Belki de Onazi’li Trabzonspor bu sezon şampiyon da olabilirdi.

Onazi çok ağır sakatlık geçirdi, yeni sezona sağlıklı başlayabilirse kesinlikle Trabzonspor için yeni transfer olacaktır.

Onazi’nin yeteneklerini anlatmaya gerek yok. Futbolu dikine oynayabilen milimetrik paslar atabilen hatta kritik gollere imza atabilen özellikleri var. Onazi dönerse Trabzonspor’a ki, dönecek çok istekli ve arzulu, Fırtına’nın Avrupa’da esmesinde en önemli rolü oynayacaktır. Bakında görün. Çünkü futbolu çok özlediğini iyi biliyorum.