61Saat Spor Serivisi- Hasan Tüncel-  Pazartesi günü ilk lig maçına çıkan ve Malatyaspor'u 5-1 mağlup eden Trabzonspor'da heyecan doruğa ulaştı. UEFA Konferans Ligi'nde Molde'yi eleyen Trabzonspor Kulübü'nü yakından takip eden tribün liderleri yeni sezon öncesi beklentilerini 61saat ile paylaştı.

Trabzonlu Gençler Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, Gurbetçi Gençler Başkanı Hüseyin Zabun, Farozlular Grubu Başkanı Emrah Urcu, Vakfıkebirliler Grubu Tribün Lideri Murat Günaydın, Akçaabat Yaylacıklılar Derneği Başkanı Bilal Pervanoğlu, VİRA Grubu Tribün Lideri Osman Alemdar ve Çılgınlar Grubu Başkanı Tuncay Kara yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. 

MEHMET FINDIKÇI: ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEMEYE EN YAKIN KULÜBÜZ

Trabzonlu Gençler Tribün Lideri Mehmet Fındıkçı: Kulübümüz geçen sezon devre arasından başlayarak ihtiyaç olan nokta transferleri bir bir gerçekleştirmiştir. yönetimimiz hocamız ve kurulan takım bu yıl bizlere mücadele dolu bir yıl olacağını ve Taraftar olarak üzerimize her zamankinden daha çok görev düştüğünün bilincinde olmamız gerekiyor. Mevcut kulüplerin  ekonomik ve sportif durumları göz önüne aldığımızda hocamızın isteği doğrultusunda yapılan transferlerin ve oluşan kadronun ne kadar önemli olduğunu ve bu sezon neleri vaat ettiğini çok daha yakından görüyoruz. Sahadaki oyuncularımız yetenek olarak, marka değeri olarak ve vadettiği futbol olarak bu yıl şampiyonluk ipini göğüslemeye en yakın kulüp olduğumuz aşikardır. Bu yüzden pandemi şartlarına rağmen gerek iç saha gerek deplasman tribünde, ve diğer tüm mecralarda elimizden gelenin en iyisini yapmakla mükellefiz. 2021 2022 sezonu Hayırlı olsun sonu şampiyonluk olsun..

HÜSEYİN ZABUN: TRABZONSPOR'U KİMSE KULLANMASIN!

Gurbetçi Gençler Başkanı Hüseyin Zabun: ''Her zamankinden daha başarılı, organizasyonu daha sağlam bir takımı sahada görmek istiyoruz. Geçmişten günümüze başarıya odaklı olan Trabzonspor bu sezonda şüphesiz şampiyonluk yolunda en iddialı takımlardan biri durumunda. Takımımız, bu sezon yönetimimizin de başarılı hamleleriyle şampiyonluğun en güçlü adayları arasında. Camiamızın içerisinde çatlak sesleri yok ederek başarıya odaklı bir şekilde takımımızı desteklemeliyiz. Trabzonspor'un adını kimse kullanmadan buna müsaade etmeden kulüpten nemalanmayan bir yönetim anlayışı ile başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır. İnsanların menfaatleri hiçbir zaman Trabzonspor'un önüne geçmemelidir. Tek hedefimiz Trabzonspor ve onun başarısı olmalı. Yönetimimizi de emeklerinden dolayı tebrik eder, sezonun sonunda şampiyonluğu hep birlikte yaşamayı temenni ederim.''

EMRAH URCU: AÇIK ARA ARKLA ALACAĞIZ...

Farozlular Grubu Başkanı Emrah Urcu: 2020-2021 sezonunda Abdullah Avcı'nın takımın başına gelmesi ile birlikte biz Farozlular taraftar grubu olarak olumlu yönden iyi şeyler olacağına inanmıştık…Geçtiğimiz sezon önümüzdeki sezon için olumlu sinyalleri de keza oynadığımız futbolla keza yapılan transferlerle olumlu yönde meyvelerini almaya başladık…2021-2022 sezonunda ise kaliteli futbolcu transferleri daha doğrusu bölge bölge yapılan nokta atışı transferler ve geçen sezondan takımın iskeleti ile fazla oynanmaması büyük artı olarak tarafımıza geçti. Kamp süresi boyunca takımın performansı futbolcuların tam olmasa da bunu taraftara bir nebze olsun olumlu yansıtması bizim şampiyonluk yolunda inancımıza inanç kattılar…İlk 2 maç bizim şevkimizi de arttırdı. Biz Farozlular taraftarlar grubu olarak şampiyonluğu bu sene açık ara farkla alacağımıza inanıyoruz…


OSMAN GURU: MEYVELERİ TOPLAYACAĞIZ...

VİRA Grubu Tribün Lideri Osman Alemdar: Yeni sezon transferlerimizi oldukça iyi olduğunu değerlendiriyorum. Trabzonspor'u her mecrada her şartta desteklemeye devam edeceğiz. Bu kadro başarıya ulaşabilecek bir kadro ve iyi bir antrenöre sahibiz. Sabırla destek verip, meyveleri toplayacağız. 


MURAT GÜNAYDIN: EN BÜYÜK ŞANSIMIZ AVCI

Vakfıkebirliler Grubu Tribün Lideri Murat Günaydın: Bu sene yapılan transferler olumlu buluyorum. Henüz sezon yeni açıldı bu futbolcular beraber oynayarak iyi bir takım havası yakalayacağız. Gün itibariyle en büyük şansımız da Abdullah Avcı gibi bir hocamızın olması. Kadromuz güzel bir de 6 numara eksikliği var gibi görünüyor. İyi bir hava yakalarsak şampiyonluğun en büyük adayının biz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Pandemi olayı bizi çok etkilemiş olsa da lig içinde yakalayacağımız hava ile taraftar takım şampiyonluğa yürüyecektir.

BİLAL PERVANOĞLU: SABRINIZ GÜCÜNÜZDEN DAHA ÇOK ŞEY BAŞARIR

Akçaabat Yaylacıklılar Derneği Başkanı Bilal Pervanoğlu: Sonunu şampiyonluk  ile taçlandırmayı hedeflediğimiz 2021-2022 sezonu birkaç gün sonra başlayacaktır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da her zaman takımımızın yanında olacak , zaferlere  eşlik edeceğiz. Yapılan yıldız transferler , sezon öncesi hazırlıklar , harcanan emekler , kurulan hayaller için içerde ve dışarda her daim takımımızın yanında el ele, kol kola ve yan yana hep birlikte olacağız. Akçaabat Yaylacıklılar Taraftar Derneği olarak üstümüze düşenin fazlasını yapacağız. ‘’Sabrınız gücünüzden daha çok şey başarır .’’ düşüncesiyle günlük sonuçlar üzerinden değil sezon sonu ulaşılacak hedef doğrultusunda takımımıza hep destek tam destek vereceğiz. Bu doğrultuda 2021-2022 sezonunun takımımıza , camiamıza , şehrimize hayırlı olmasını diler , sezon sonunu şampiyonlukla tamamlamayı temenni ederiz. 

TUNCAY KARA: SADECE SAHA DEĞİL, SAHA DIŞINDA DA TAM DESTEK VERİLMELİ

Çılgınlar tribün liderleri Tuncay Kara : Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak yapılan önemli transferler takımımızın bu yıl en güçlü şampiyonluk adayı haline getirmiştir. Teknik direktörümüz Abdullah Avcı’nın istekleri doğrultusunda oluşturulan bu güçlü kadronun sezonu şampiyon olarak bitireceğinize eminiz. Fakat şampiyonluğun sadece sahadaki performansla gelmeyeceğinin de farkındayız. Tribün - yerel basın - STK’ları takıma desteklerini hissettirmek zorundadırlar. Geçen yılın şampiyonu BJK’nin ilk 5 haftada 4 puan aldığını fakat verilen destekle sezonu şampiyon bitirdiği unutulmamalıdır. Bıkmadan, yorulmadan, karamsarlığa düşmeden takımımızı her platformda desteklemeliyiz. 
Biz taraftar grupları olarak beklenen, özlenen şampiyonluğun bu sene geleceğinden eminiz ve takımımıza güvenimiz sonsuzdur . Unutmayalım ki “ başka TRABZONSPOR yok ! “