Survivor 2017'nin en renkli yarışmacılarından Sabriye, büyük final öncesi adaya veda etti. Sabriye son sözlerini söylemeden önce uzun süre Adem'le bakıştı.

Survivor'ın büyük final heyecanına sayılar günler kaldı. Survivor'da dünki dokunmazlık oyununu Berna'nın elenmesi ile gönüllüler takımından finale doğru ilerleyen tek isim olan Ogeday kazandı. Böylelikle haftalar öncesinde  Kıbrıs final biletini kapan Sema ve bireysel dokunulmazlığı alan Ogeday'ın konseyde elenmeyeceği netleşti.

SABRİYE VE ADEM UZUN SÜRE BİRBİRLERİNE BAKTILAR

İlhan'ın dokunulmazlığı alması ile Adem, Sabriye ve Serhat arasından elenen isim Sabriye oldu. Acun'un Sabriye'nin ismini okumasının ardından, Sabriye ve Adem birbirilerinin gözlerinin içine uzun süre baktı.

Sabriye adadan ayrılmadan şunları söyledi:

Biliyordum hissetmiştim. Serhat büyük bir camianın eski futbolcusu. Adem'de öyle. Hissetmiştim ben kendimin gideceğini. Buraya geldim çok şeyler öğrendim. Çok dersler aldım. Benim için çok zor olacak.

"BENİ DÜŞÜNME KARDEŞİM"

Veda ederken Adem'e sarılan ve gözyalşarını tutamayan Sabriye, "Kendine iyi bak" derken; "Adem beni düşünme kardeşim" dedi.