Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tarama Aracının açılışı;  Dolaylı İlköğretim Okulunda Sayın Vali Yardımcımız Ayhan YAZGAN’ın katılımlarıyla  15 Aralık 2014 tarihinde yapıldı.

Açılışa Halk Sağlığı  Müdürü Dr. Köksal HAMZAOĞLU, Müdür Yardımcısı Uzm.Dr.Şükrü ÖZGÜN, Ortahisar  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Ortahisar TSM Sorumlu Hekimi Dr. Asuman YAVUZYILMAZ, Şube Müdürü Dr. Aynur YILDIZ YAYLI, Dolaylı ilköğretim Okulu Müdürü Ercan ALPAYDIN, İl  Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Burak FETTAHOĞLU, Şube Müdürü Efkan Selami TOPÇU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emrah KOŞAR, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Şube Müdürleri,  Halk Sağlığı  Müdürlüğü ve Dolaylı İlköğretim Okulu çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta Ağız ve Diş Sağlığı konusunda Ortahisar Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan Dt. Esra YILDIZ tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Sunum sonrası öğrenciler,  Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tarama Aracında muayene edilerek öğrencilere diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tarama Aracı ile ilimiz genelinde taramalar planlanmış olup 2015 yılında da okullarda taramalarımız devam edecektir.

Açılış ikramların ardından sona erdi. Dolaylı İlköğretim Okulu çalışanlarına göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.