Ergenlik döneminde belirginleşmeye başlayan göğüsler ilk başlarda ergenliğin de etkisi ile tuhaf görülse de yaş ilerledikçe göğüslere karşı olan düşüncelerde de değişiklik baş göstermeye başlar. Ancak zaman içerisinde bir çok nedenden dolayı göğüslerde sarkma baş göstermeye başlar ve işte aslında tam da bu noktadan itibaren kişilerin kendilerine olan bakışları dahi değişiklik göstermeye başlar. Kimisi için basit bir operasyon ile bu sorun çözülebilecekken kimisi için durum pek de böyle değildir ve operasyonlar yerine daha basit yöntemler ile bu sorunun çözümü için uğraşılmaktadır. Bu basit yöntemlerden bir tanesi andrabreast sütyen olarak bilinen iç çamaşırı modelidir. Göğüsleri dikleştiren daha dolgun ve daha toplu yani diri görünmesine yardımcı olan andrabreast sütyen basit bir iç çamaşırı modeli değildir. Yurt dışında özel kumaşlardan üretilmiştir ve terleme de yapmadığı gibi normal iç çamaşırlarından farkı olarak askısı ve kopçası da bulunmamaktadır. Orijinal sitesi için http://andrabreastsutyen.com/ adresini ziyaret ediniz.

Andrabreast Sütyen Renkleri

Yurt dışında üretimi yapıldığı gibi Türkiye’ye de yurt dışından getirilmiş ve özel ithal edildiği için de sınırlı sayıda stok miktarı bulunmaktadır. Andrabreast sütyen renkleri olarak da iki çeşit bulunmaktadır. Siyah ve bej renginden oluşmuş ve farklı renklerde üretim olmadığı için farklı bir andrabreast sütyen renkleri getirilmeyecektir. Zaten genel olarak da bej ve siyah rengi en çok kullanılan sütyen renkleri olduğu için ve her kıyafetin altında giyilebildiği için bu tonlardan farklı bir renk talep de edilmemiştir.

Andrabreast Sütyen Özellikleri

Göğüslerinde sarkma problemi olan kişilerin tercih ettiği bir iç çamaşırı olarak görülse de andrabreast sütyen özellikleri arasında bulunan maddeler nedeni ile giderek herkes tarafından sevilerek kullanılmaya başlanan bir ürün haline gelmeye başlamıştır. Öncelikle askı ve kopçası olmaması en cok sevilen özelliğidir. Bu sayede her kıyafetin altına rahatlıkla giyilebilmektedir. Aynı zamanda terleme yapmayan özel bir kumaştan üretilmiştir. Ve bu da yaz aylarına girmiş olduğumuz için tercih edilmesinde ki bir diğer neden olarak bilinmektedir. Yurt dışından ithal edilmiştir ve birleştirip daha estetik bir görünüm sağlamaktadır. Askı ve kopça olmaması yazın denize ve ya havuza girerken bikini ve ya mayo altına da girebilirsiniz. Sarkma sorunu ile bu şekilde başa çıkabilirken aynı zamanda gün içerisinde göğüslerinizi iki yandan bastırıp bir birine yaklaştırarak masaj yaparsanız ilerleyen zamanlarda sütyen kullanma derdine de son verebileceksiniz ve sarkma problemini ortadan kaldırmış olacaksınız. Siz de istediğiniz kıyafeti giyip bir de daha estetik görünen göğüslere sahip olmayı istiyor iseniz hemen satın alma işlemi için resmi satış sitesini ziyaret etmelisiniz.