Markanın piyasaya sürdüğü cilt bakım yağı ayrıca çok yönlü olarak üretilir. Cildinizi etkili bir şekilde nemlendirdiği için kurumasını da engellemektedir.

BioOilCit Bakım Yağı Nedir? İçeriğinde yer alan PurCellin yapısı ile birlikte vitamin ve bitki özlerinin cilt üzerinde hızlı bir şekilde emilmesi sağlanır ve cildinizde yağ hissi bırakmadan koruma sağlar. Bununla beraber daha sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt görünümünü de destekler. Daha çok kırışıklıklar ve cildinizdeki ince çizgilerin azalması için üretildiğini söyleyebiliriz. Bu anlamda cildinizi sıkılaştırmaya destek olarak gerçek bir bakım sağlar.

Cildinizdeki renk açılma sorunlarınaveyagüneş ışınlarına maruz kaldıktan sonra ortaya çıkan ton değişikliklerinin görünümünü de düzeltmeye destek olan BioOilCilt Bakım yağı, cildinize yoğun bir nem kazandırır ve sizi rahatlatır. Ayrıca hızlı bir şekilde kilo alıp veren bayan ve erkeklerde sıkça görülen çatlat sorunları özellikle de bayanlar için rahatsızlık verici bir faktördür. Fakat bu ürünü düzenli bir şekilde kullanırsanız cilt üzerinde oluşan çatlakların önüne geçebilir ve renk pigmentasyonundaki dengeyi sağlayabilirsiniz. Çünkü BioOilCilt Bakım Yağı cildinize bakım etkisi yapar.

Banyo yağı olarak da kullanabileceğiniz bu ürün cildinize yoğun bir nem kazandırarak cildinizi ferahlatmaktadır. İçeriğinde yer alanLavanta, Kalendula, papata özleri, biberiye yağı ile A ve E vitaminleri ile birlikteçok daha sağlıklı bir şekilde cilt bakımı yapmanızı desteklemektedir. Bu sayede de çatlak izlerinin neredeyse tamamını ortadan kaldırabilmektedir.

BioOilCilt Bakım Yağı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defatemizlenmiş ve sorunlu olan bölgelere hafif bir şekilde masaj yapılarak uygulanabilir. Özellikle çatlak oluşmuş bölgelerde yoğunlaşarak kısa sürede etkisini görebilirsiniz. Kullandıktan sonra da cildini ürünü iyice emmesini beklemeniz uygun olacaktır. Banyodan sonra da ürünü kullanabilirsiniz. Bu sayede cildinizin nem dengesini korurken bakımını da gerçekleştirmiş olacaktır.

Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için : http://www.dermoeczanem.com/bio-oil-cilt-bakim-yagi-60ml-