Laboratuvar ortamlarında üretilen ve birçok kimyasal maddeyle desteklenen suni ürünlerin meydana getirdiği cilt yıpranmalarının aksine, ciltte meydana gelebilecek olası zararların iyileştirilmesinde oldukça etkilidir. Bıttım sabunu genellikle,

  • Saç dökülmeleri ve kafa derisindeki rahatsızlıklar,

  • El ve yüz güzelliği,

  • Sivilce ve akne tedavisinde,

  • Sedef,

  • Mantar,

  • Egzama gibi cilt sorunlarının doğal yoldan tedavisinde kullanılır

Siirt ve bölgesinde kullanılmaya başlayarak gittikçe yaygınlaşan bıttım sabunu geleneksel yöntemlerle ilk günkü formüllerle üretilmektedir. İçerisinde bıttım yağı, su ve talep edilmesi halinde zeytinyağı kullanılarak üretilir. Yüzde yüz saf ve doğal ürünler kullanılarak üretilen sabun bölgedeki tesislerde el emeğiyle üretilmekte ve orijinal görünümüyle tüketiciye sunulmaktadır. Üretiminde kullanılan bıttım yağı ile ilgili olarak yapılan laboratuvar analizlerinde sabunun antiseptik özelliğe sahip olduğu ve mikrop kırıcı etkisiyle bakteri ve mikropları yok ettiği görülmüştür. 

Bıttım sabunu satın almak için https://www.ozelbittimsabunu.com/bittim-sabunu-siparisi sayfasını ziyaret edebilir  Bıttım sabununun faydaları zararları ve diğer bir çok etkisi ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. 

Bıttım sabunu özellikle saç diplerinde oluşan ve saçın köklerini zayıflatmak suretiyle çürüten bakterilere karşı oldukça etkilidir. Sürekli ve düzenli periyotlarla kullanılması halinde saç dökülmelerinin durduğu ve saçın daha parlak ve gür bir şekilde çoğaldığı gözlemlenmiştir. Saç diplerindeki zararlı organizmaları yok ederek saç dökülmesini önleyen bıttım sabunu, kepek ve saç kırılması gibi olumsuzlukları da kısa süre içerisinde ortadan kaldırarak, kullanıcının kimyasal etkiye sahip kişisel temizlik ürünlerinden kurtulmasını ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar.