Her ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın fazla kilolar verilirken kalça, göbek gibi yerlerde inatçı olan yağlanmalar bir türlü gitmez. Bu yağların gidebilmek için tek yapılabilecek şey soğuktur. Bölgesel olan yağlanmalara en etkili şekilde çözüm sağlanılabilmesi için soğuk lipoliz yöntemi oldukça ideal bir yöntem olarak bulunmaktadır. Kişilerin kendilerine olan özgüvenlerinin azalmasına nen olan bölgesel yağlanmalardan soğuk lipoliz yöntemi ile kurtularak kaybetmiş olduğunuz özgüveni tekrardan kazanabilmeniz artık mümkün.

Bölgesel yağlardan kurtularak çok daha mutlu bir hayat yaşamanızı sağlayacak olan soğuk lipoliz nedir diye merak ediyor olabilirsiniz. Soğuk lipoliz nedir sorusunun cevabı olarak yağ dondurma prosedürü diyebiliriz. İlk olarak bölgesel olarak oluşmuş olan yağ hücrelerinizi kontrollü bir şekilde dondurulur. Bu işlem yapılmadan önce koruyucu özelliği bulunan jel ped ve aplikatör bu bölgeye tam bir şekilde yerleştirilir. Bu sayede oldukça rahat bir şekilde yaklaşık olarak 30- 60 dakika arasında bir sürede işlemin tamamlanması sağlanır. İşlem herhangi bir cerrahi müdahale ile yapılmadığı ve arısız, acısız bir yöntem olduğu için kolaylıkla gündelik hayatınıza dönebilmeniz mümkündür. Soğuk lipoliz yöntemi ile yaklaşık olarak%20-40 arasında bir yağ alımı olmaktadır. Bu da yaklaşık olarak 2-8 cm arasında bir değişim oranına denk gelmektedir. Dondurularak yok elden yağ hücreleri tamamıyla alındığı için aynı bölgede tekrar etmez. Etkin bir şekilde sonucun belli olabilmesi için yaklaşık olarak 3 ay kadar bir süreye ihtiyaç duyulmaktadır. Oldukça güzel olan görüntünün korunması bu aşamadan sonra tamamıyla size kalmıştır.

Soğuk lipoliz işleminin yapılacağı yerin seçimi oldukça önemli olmaktadır. Yanlış bir adımın uygulanması ortaya hiç istemeyeceğiniz sonuçların çıkmasına neden olabilir. Bundan dolayı işlen yapılacağı yer seçimi yapılırken uzman kişilerden faydalanmak gerekmektedir. CoolClinic soğuk lipoliz işlemini oldukça düzgün bir şekilde yapacaktır. Bu zaman kadar yapmış olduğu işlemlerde oldukça büyük oranda memnuniyet elde etmiş olan CoolClinic ile başarılı bir şekilde bölgesel incelme işlemini yapabilirsiniz.