Bunları günlük beslenme programınıza katmanız, hem var olan saçlarınızı korur ve hacimlendirir hem de saçlarınızın kısa sürede uzamasını sağlar. Doğal içerikler barındıran bonvita hair kapsülleri de saçlarınız için gerekli olan tüm vitamin ve yağları içermektedir. Gıda takviyesi olan bu ürün, kısa zaman içerisinde etkisini gösterir. Böylece saçınızın kalitesini arttırır ve saçınızın hızla uzamasını sağlar. Aynı zamanda saçın güneş ışığı, toz, kir gibi doğal etkilere ve boya fön gibi işlemlerden kaynaklanan zararlara karşı dayanıklılığını arttırır.

Bonvita Hair İçeriği

Saça vitamin takviyesi yapan ve saçın kalitesini arttıran bonvitahair, çiğnenerek yenilen bir vitamin kapsülüdür. Tamamen ilaç olmayıp, gıda desteği olarak kullanılmaktadır. Temel bileşenlerini biotin, C vitamini, E vitamini, B6 vitamini, Hindistan cevizi yağı ve A vitamini oluşturmaktadır. Vücudun ihtiyacı olan vitaminlerin başında gelen C vitamini, bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi tüm dokularda meydana gelen tahribatın tedavisine ve yeni doku oluşumuna yardımcı olmaktadır. İçeriğindeki antioksidanlar vücudu ve dolayısıyla saçları serbest radikallerden korumaktadır. Saçlarınıza zarar veren UV ışınları, hava kirliliği, rüzgar, yüzme havuzundaki klordan korunmak için her gün belirli bir miktarda C vitamini alınması doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Saça Vitamin Desteği

C vitamini ayrıca kuruyan ve pul pul olan saç derisinin tekrar eski haline dönmesine yardımcı olan bir vitamindir. Sugar hair olarak da bilinen bonvita hair, C vitamini barındırması sebebiyle rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Saç uzamasını teşvik eden ve sağlıklı bir cilt ve gözler için gerekli olan biotin de ürünün içeriğinde bulunmaktadır. Biotin saçlarınızı daha hızlı uzatır, onları güçlendirir, kırılmaların önüne geçer ve ince tellerinizi geliştirmeye yardımcı olur. Biotin eksikliği ise saç dökülmesini hızlandıran faktörlerin başında gelir. Günlük beslenmemizde yeterince alamadığımız biotin, bonvita hair ürününü içinde günlük ihtiyacı karşılayacak kadar mevcuttur. Bonvita hair fiyatı 49 lira olarak belirlenmi ve daha yüksek adetlerde kampanya olduğu belirtilmektedir.

Bonvita Hair Kullanımı

60 adet ve 30 adet olmak üzere 2 ayrı paket halinde sizlere sunulan bonvita hair, 15 günlük ve 30 günlük kullanım içindir. Daha ilk kutuyu kullandığınız andan itibaren saçlarınızdaki canlılığı, hacmi ve uzunluğu hissedeceksiniz. Jelibon formundaki ürünü sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanmanız gerekmektedir. Çocuk emziren ve hamile olan annelerin kullanımına uygun olmayan bu ürünü, devamlı şekilde ilaç kullananların da alması tavsiye edilmemektedir. Ayrıca ürün içeriğinde yer alan maddelerden birine karşı vücudunuzda gelişen bir alerjiniz varsa kullanımı kesmeniz gerekmektedir. Saçlarınıza hacim katmak ve kısa sürede hayal ettiğiniz uzun saçlara kavuşmak istiyorsanız, bonvita hair ürününü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.