Cilt sağlığı açısından daha hijyenik uygulama sunduğu için hastalar tarafından lazer epilasyon tercih edilmektedir. Bursa lazer epilasyon fiyatları için Dermaclinic merkezimiz ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Lazer epilasyon fiyatları uygulama bölgesi ve uygulama alanı genişliğine göre değişecektir.

Lazer Epilasyon Farkı

Vücudun farklı bölgelerindeki istenmeyen tüylerin yok edilmesi için uygulana eski yöntemler, iltihaplanma ya da bulaşıcı hastalık riski taşımaktadır. Ancak lazer epilasyon cihazları ile cilt yüzeyine temas etmeden belirli mesafeden lazer ışınları yardımı ile işlem yapıldığından hastalık ve iltihaplanma riski yoktur. Lazer epilasyon ile istenilen sonuçlara daha hızlı ve kalıcı olarak ulaşılabilmektedir.

Lazer Epilasyon Uygulama Bölgeleri

Lazer epilasyon cihazlarını tümü direk kıl köklerine müdahale etmekte ve kılların bir daha çıkmasını önlemektedir. Lazer epilasyon uygulama bölgeleri, vücudun tüm bölgeleridir. Cilt yapısı ve rengine göre lazer epilasyon cihaz türü seçilmektedir. Epilasyon fiyatları da uygulama yapılacak bölgeye göre değişecektir. Bursa lazer epilasyon fiyatları için sizlere Bursa’nın en iyi hizmet sunan güzellik merkezi Derma Clinic’i önerebiliriz. Derma Clinic sadece Bursa değil Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerine en iyi hizmetleri sunmakla birlikte Bursa’nın en iyi lazer epilasyon yapan yerleri arasında yer almaktadır.

Kimler Lazer Epilasyon Yaptırabilir

Dermaclinic’te 15 yaşından büyük olan erkek ve bayanlara lazer epilasyon işlemleri rahatlıkla uygulanabilmektedir. Vücudun kıllanmasına kalıcı çözüm oluşturduğu için istenmeyen bölgelerde tüylenme görüldüğünde, lazer epilasyon uygulanabilir. Uzman ekipler tarafından yapılarak istenilen sonuçlar kısa sürede alınabiliyor.

Lazer Epilasyon

Dermaclinic merkezi olarak hastalarımızın şikayeti üzerine vücutlarında oluşan istenmeyen tüy bölgelerine lazer epilasyon işlemleri yapıyoruz. Tüm vücut lazer epilasyonunu her bölgeye uygulayabiliyoruz. Tüm vücut uygulamalarını, uzmanlar tarafından yapılması önemlidir. 

Lazer uygulama bölgeleri olarak;

  • Tüm vücut

  • Kaşlar

  • Burun içi kıllar

  • Kol ve bacaklar

  • Yüz bölgesi

  • Ense ve sırt

  • Koltuk altı

Bölgelerine ayrı ayrı uygulamalar yapılabilmektedir. Merkezimizde lazer epilasyon yapılan bölge ve seans sayısına göre fiyat belirlemesi yapılmaktadır. Bursa lazer epilasyon fiyatları hakkında uygulama öncesi görüşmeler yapılarak işlem fiyatları hakkında bilgilendirme yapılması daha doğrudur.

Lazer Epilasyon Seansları

Lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi alırken, uygulama yaptırılacak olan bölgeye uygulanacak seans sayısı ve süresi hakkında da bilgi alabilirsiniz. Seans süre aralığı vücudun bölgelerindeki kılların uzama süresine göre değişmektedir. Yüz bölgesi seansları 1 – 1,5 ay arayla yapılmaktadır.

Detaylı bilgi : www.dermaclinic.com.tr