Son yılların teknolojisiyle birlikte birleştirildiğinde de harikalar yaratan nitelikte olan cilt bakım merkezleri, son derece güzellik salonları ve çeşitleriyle beraber kuaförlerin en iyi şekilde tercih ettiği koltuk modelleri olarak bilinir. Bu aşamada cilt bakım yatağı başta olmak üzere pek çok modelleriyle beraber cilt bakım koltuk ve yatak modeli bir arada seçimlerinizi yaparak profesyonel bir hizmet vererek kaliteli bir hizmeti müşterilerinize her zaman sunabilirsiniz.

İster manuel isterseniz de motorlu otomatik cilt bakım koltuklarıyla beraber hem konforu hem de insan vücudunun en rahat edeceği şekilde birkaç saatlik sabit kalacağı bu koltukta rahat etmesini sağlayacak altyapını hazırlamış olabilirsiniz.

Sırt kısmını özel bir biçimde ayarlayıp ister yatırarak isterseniz de dik tutarak cilt bakıma yönelik koltuğu ayarlama şansınızın olduğu bu türdeki koltuklarda, istediğiniz gibi koltuğun müşteri taleplerine göre de ayarlanması mümkün olmaktadır. Bunlarla birlikte de cilt bakımda rahat ve keyifli bir zaman geçirmenin önemi biliniyorken bunu müşteriye yansıtabilmek önemlidir.

Cilt bakım cihazı ile birlikte hizmet verilecek olan müşterinin oturduğu, bulunduğu koltuğun da en rahat şekilde sağlanabilmesi bu aşamada önemlidir. Günümüzde bunu verebilir nitelikte cilt bakım merkezlerinin her zaman daha gözde ve dikkat çektiğini biliyor muydunuz?

Cilt bakımı olarak her ne kadar yüz cildi olarak bakım ilk akla gelen olsa da sırt, ayak bakım ya da benzer şekilde pek çok hem masaj hem de bakım yapılabilir nitelik taşıyan birçok cilt bakım koltukları bulunur. Bu koltuk modelleriyle beraber de tercihlerinizi en iyi şekilde yapabilirsiniz.

Cilt Bakım Koltukları Nerelerde Kullanılır?

Birbirinden farklı sektörlere ait şekilde kullanımı bulunan cilt bakım koltuklarının temel amacı, cilt bakımına gelmiş misafirlerinize özel ağırlama koltuğu olarak hazırlanırken dışı anti bakteriyel deriyle kaplanmış ve yumuşak içi sayesinde de gerçek bir sedyeye dönüştürmek istediğiniz gibi dilerseniz istediğiniz açıda da ayarlayıp misafirlerinize rahat bir oturma pozisyonu hazırlayabilirsiniz.

Tamamen cilt bakım koltuğu olarak karşımıza çıkan bu koltuklar günümüzde dövme sanatı ile uğraşan sanatçıların ofislerinde de yaygın şekilde kullanılır. Birkaç saat boyunca yapılacak olan dövme uygulamasının hem rahat olması hem de profesyonel olması açısından müşteri açısından da önemle destek sağlanmış olur.

Bu aşamaların tamamında Edition Medical markası ile tanışın. 1998 yıllarında kurularak bugün Spa-Wellness sektörü içerisinde dünyada birçok ülkede hizmet veren marka, estetik, medikal ve spa ürünlerine ait pek çok hizmetlerde de en iyi şekilde destek sağlıyor. Çeşitli uygulama ve dekorasyon seçenekleriyle beraber en iyi şekilde hizmetleri sizlere veriyor.  İhtiyaçlarınıza uygun nitelikte en iyi cilt bakım koltuklarını da üretebilir ve tasarlatabilirsiniz.