Yüzde oluşabilecek en ufak problem ise ciddi anlamda sıkıntı yaşamalarına neden olmaktadır. Özellikle bunlardan bir tanesi her bayanı rahatsız edecek durumlardan bir tanesidir. Bu da cilt renginde değişiklik olarak bilinmektedir. Cilt renginde değişimler olmasının bir çok nedeni olması ile birlikte sadece yüz bölgesinde değil koltuk altı gibi bölgelerde de kararmalar görülebilmektedir. Özellikle hem yüz hem de koltuk altî gibi bölgelerde görülen kararmalar için melandor kullanılmaktadır. Bölgesel olarak renk tonlarını eşitleyerek olması gereken tona sahip olunmasını sağlamaktadır. Bir cilt problemi olan kararmalar artık daha kolay bir şekilde çözülmektedir. Çoğunlukla yaşın ilerlemesi nedeni ile oluşan cilt rengi değişimi aynı zamanda sigara tüketiminden dolayı da oluşabilmektedir. Sigara özellikle ağız çevresinde sararma ve ya kahve rengi tonlarında renk değişimi oluşmasına neden olmaktadır. Bu renk değişimlerine neden olan ise melanin adlı maddedir. Cilt rengi farklılıkların bir diğer unsuru da güneştir. Güneşe korumasız çıkılması sonucunda UV ışınları melanin adlı maddeyi direk etkilediği ićin renk değişimi oluşmasına neden olmaktadır. Bunun üzerinde de melandor cilt beyazlatıcı etki göstermektedir. UV ışınları cilde vurmaya başlandığı anda melanin adlı madde cildi korumaya alır ancak aşırı salgılama yaparak cilt renginin değişmesine neden olur. Bu yüzden güneşe kesinlikle koruma olmadan çıkmamanız gerekmektedir.

Melandor Cilt Beyazlatıcı Kullananlar

Her ne kadar esmer ten bir çok kişinin hoşuna gitse de bunu güneş ışınlarına direk maruz kalarak değil koruyucu kullanarak zamanla gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Zaten melandor yorumları hemen herkes bu konudan muzdarip olduklarını ve yanlış olduğunu bildikleri halde  yaptıklarını ve şimdi de bu durumdan kurtulmaya çalıştıklarını dile dökmektedirler. Aynı zamanda bazı kullanan kişilerin yorumlarına göre leke oluşumu ile de karşılaştıklarını yazmışlardır. Bu durumda da cilt beyazlatıcı ile birlikte melandor leke kremi kullanımı da gerçekleştirmek durumunda kalırlar.

Melandor Leke Kremi Fiyatı

Cilt beyazlatıcı ile birlikte melandor markasına ait melandor leke kremi de kullanabilirsiniz. Sonuçta ciltte yaşanan tek problem güneşten dolayı cilt rengi değişimi değil aynı zamanda cilt lekelerinin oluşması durumu da bulunmaktadır. Bu yüzden de 69 TL olarak satışta ilan melandor leke kremi satın alabilirsiniz. 1 kutusu cilt beyazlatıcı gibi 15 günlük kullanım sunmaktadır ve tüpler içerisinde gönderimi yapılmaktadır. Kapıda ödeme ile alım yapabilirsiniz ancak 10 TL kargo ücreti size ait olacaktır. Ancak havale ile ödeme yaparak kargo ücreti ödemek durumunda kalmazsınız. Sadece ürün bedeli ödeyerek melandor paketine sahip olursunuz.