Yeni doğan bebek ve çocukların bakımı da oldukça özen gösterilmesi gereken bir konudur. Bu ilkeyi göz önünde bulundurarak yüzde yüz hassasiyetle üretilen ürünler geliştiren Topicrem markası ürünleri test edilerek onaylanmıştır. Güvenilir ürünlere sahip olan Topicrem markası çocuk, bebek ve yetişkinlere özel vücut ve cilt ürünleri ile Dünya üzerinde tanınmış bir marka haline gelmeyi başarmıştır.

Topicrem Mucizesi

1993 yılında bir eczacı oğlu Olivier 'in hassas ve kuru cildi için büyük bir endişe duyan bir baba eczacılar ve başkanının ekibinden çocuğunun kaşıntı ve kızarıklığının hafifletilmesine yardımcı olabilecek bir formül bulmasını istedi.

Sonuç olarak, eczacılar Topicrem Ultra Nemlendirici Vücut Sütü geliştirdiler. Yapışkan hissetmeden anında deriye nüfuz eden, yüksek nemlendirme ve lipit yenileme gücü olan, sıvı ve yağsız emülsiyon sağlamaya yardımcı olan devrim niteliğinde bir ürün geliştirdiler. Bu ürün nazik ve hassas yapısı ile çocuk için anında etki eden bir formüle sahipti. Eczacılar, Doktorlar ve Dermatologlar da bu ürüne destek ve onay verdiler.

Günümüzde Topicrem Laboratuvarlarında tüm ailenin hassas cildi için cilt bakımı ve nazik hijyen sağlamak için etkili, basit ve güvenli ürünler geliştirmeye devam etmektedir. Topicrem, 40'ın üzerinde ülkede dünyaya gelen milyonlarca yenidoğan, bebek, çocuk, anne ve babanın büyümesine, gelişmesine ve gelişmesine yardımcı olmaya devam ediyor. Böylece kullanıcıların kendini iyi hissetmesine ve cildinin canlanmasına yardımcı olur.

Bu noktada bitkilerin doğal ve eşsiz gücünü kendi formülleri ile birleştiren birçok marka ortaya çıkmıştır. Bu markalar hem rekabet hem de tanınabilirlik elde etmek adına birçok ürün ortaya çıkarmıştır. Doğal ve bitkisel özleri bir araya getirerek vücudumuz ve cildimiz için birçok yararlı ürün ortaya çıkaran markalardan birisi de Topicrem’dir. Yıllardır süregelen başarısının ardında kendine has içerikleri doğal özler ile birleştirerek sağladığı yarar var. Topicrem kullanıcılarının memnuniyetini ve hassasiyetini son derece önemseyerek sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir markadır.

Hassas Ciltler Topicrem Güvencesinde

Topicrem yenidoğan bakımı, çocuk bakımı ve yetişkinler içim oldukça özel ve hassas ürünler oluşturmaktadır. Her cilt için ayrı ayrı ürünler geliştiren marka ürünlerinde doğallığa ve işlevselliğe oldukça önem vermektedir.

Vücut için nemlendirici bakım kremleri, duş jelleri ve vücut şampuanlarına sahiptir. Bu ürünler cildinizin nem dengesini sağlamaya ve cildinizi canlandırmaya yardımcı olur. Kolay kullanımları ve pratik ambalajları ile size rahat ve kolay bir kullanım sağlamada yardımcı olur.

Ayrıca cilt için güneş kremleri, yüz yıkama jelleri ve nemlendirici kremler de bulunmaktadır. Bu ürünler ile cildinizin günlük bakımını gerçekleştirebilirsiniz. Cildinizde biriken kiri ve kalıntıları tek seferde temizleyip cildinizi canlandırabilirsiniz.  Ayrıca güneş kremleri cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumaya ve cildiniz de leke oluşumuna engel olmaya yardımcı olur.

Ürün yelpazesi sadece bunlarla da sınırlı değil. Ayrıca cilt serumları ve gece bakım kremleri de cildinizi dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur ve cildinizi rahatlatır.

Topicrem ürünlerini ihtiyacınıza ve cilt sorununuza göre, kozmetik ürünler satan sitelerden, kozmetik dükkanlarından, eczanelerden ya da nar ecza adresinden hızlı ve güvenilir şekilde sipariş ederek güven ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

https://www.narecza.com/topicrem