Psikolojik rahatsızlığın yanı sıra biyolojik anlamda da birçok hastalığa neden olan bu canlılar, profesyonel böcek ilaçlama firmaları tarafından ilaçlanmalıdır. ilaçlamanın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için deneyimli, tecrübeli ve işinin ehli ekipler tercih ediliyor.

Metropol İstanbul İçin Profesyonel İlaçlama Yöntemleri

Pratik, etkili ve aynı zamanda çözüm odaklı ilaçlama yöntemleri, İstanbul ve ilçeleri için 7/24 pire ilaçlama hizmeti sunuyor. Kadıköy’den, Çengelköy’e, Şişli’den, Kağıthane’ye kadar bütün ilçeler için firma anlık çözüm üretiyor. Sultanbeyli ve diğer İstanbul ilçeleri için pratik yöntemler istediğiniz etkili sonuçları verecektir.

Servis hizmeti kategorisinde ilk aşamada randevu almalısınız. Randevusuz servis işlemleri zaman kaybına neden olmaktadır. Servis ekipleri adresinize gelmeden önce telefon açmaktadır. Acil bir işiniz çıkarsa, elemanlar sizin için en uygun zaman dilimine yeni bir randevu oluşturmaktadır.

Keneler, pireler, fareler, tahta kuruları, hamam böcekleri, kalorifer böcekleri, kırmızı hamam böcekleri, sinekler, arılar ve akrepler, bu sektörde şikayet konusu olan canlılardır. Ne olduğunu bilemediğiniz bir böcek çıkarsa hemen Sağlık bakanlığı onaylı fare ilaçlama ekiplerini arayabilirsiniz. Bu ekipler, bu böcekleri yakından inceleyerek türünü hemen tespit edebilmektedir.

Böcekler Çoğalmadan İlaçlanmalı

Mutfakta ortaya çıkan haşereler, genellikle pis su borularından içeri girer. Banyonun nemli ve sıcak olması nedeniyle hamam böcekleri genellikle banyoda görülür. Hamam böceği denilmesinin nedeni de budur. Nemli ve sıcağı seven hamam böcekleri, pis su borularında çoğalırlar. Dünya genelinde 3000’i aşkın hamam böceği türü var. Kimi zararlıdır, kimi de bulunduğu ortamda faydalıdır.


Keneler, kırım kanamalı kongo hastalığına neden olur. Bu nedenle kene vakalarında profesyonel garantili ilaçlama ekipleri vakit kaybetmeden çağrılmalıdır. Akrep gibi zehirli böcekler ve yılan gibi zehirli sürüngenler, hayatı felç eder. Hayati tehlike oluşturan bu haşereler, en kısa sürede ilaçlanması gerekmektedir. Bu konuda profesyonel firmalar tercih edilmelidir.

İlaçlama işleminin kısa sürede gerçekleşmesi için ekipler zamanla yarışmaktadır. böcek türü ve mekansal özellikler, Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlama yönteminin belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır. Sertifikalı çalışan firmalar, en uygun yöntemi tercih etmektedir.