Dünya genelinde uygulanan ve ülkemizde de oldukça yaygın olan tüp bebek tedavisi ile hamile kalabilirsiniz. Kadın ve erkekte sorun varsa eğer, bunun için de çeşitli yöntemler uygulanarak Kıbrıs tüp bebek kliniği gibi güvenli ve ileri derecede tıbbın uygulandığı merkezlerde gebeliğiniz mümkün hale gelecektir. Uygulanan embriyo donasyonu yöntemleri ve yumurta donasyonu ile birlikte, hamile kalarak, çocuğunuzu rahatlıkla dünyaya getirmiş olacaksınız. Tabii ki uygun tedavinin belirlenmesi için öncelikli olarak tetkiklerin en iyi şekilde yapılması gerekmektedir. Annede olan sorunlar için yumurta naklinin de bu merkezde yapılıyor olmasından dolayı, yapılan donasyon nakli ile doğurganlığınıza yeniden kavuşuyorsunuz.

Kısırlık İçin Tüp Bebek Yöntemi

Artık kısırlığında kesin olarak çözümlerinin bulunuyor olmasından dolayı, kararlarınızı doğru bir şekilde vermeniz ile birlikte, Kıbrıs'ta tedavilerinize başlayabilir ve çocuk sahibi olabilirsiniz. Kadınlardan alınan yumurtalıklar ve sperm banklardan alınan spermler ile birlikte, dış alanda döllenme oluşturularak, uygun olanlar anne rahmine yerleştirilmesi ile birlikte, hiç bir şekilde çocuk sahibi olamayan erkeğinde çocuk sahibi olması mümkün olmaktadır. Kıbrıs tüp bebek merkezi ile istediğiniz gibi bu tedavileri uygulayabileceğiniz için, doğal olarak da size uygun en iyi tedavileri de yaptırmış olacaksınız. Hamile kalamayan tüm kadınların artık tedavi olmaları ve gebe olması mümkün olmakla birlikte, başarı oranı ise %90'ların üzerinde olmaktadır.

Kıbrıs Tüp Bebek Kliniği 

Uzman cerrahları ile dünyanın en iyi merkezleri arasında yer alan Cyprus İvf kliniği ile artık çocuk sahibi olmak bir hayli kolay bir hale gelmektedir. Sağlamış oldukları gelişmiş tedavi yöntemleri sayesinde, çiftler tam anlamı ile mucizeleri yaşıyor ve böylelikle çocuklarına sahip olabiliyorlar. Artık birçok çiftin özlemini duydukları çocuğa sahip olmaları klinik ile daha kolay bir hale geldiği için, http://www.cyprusivf.net/ adresinden Kıbrıs tüp bebek hakkında detaylı olarak bilgi alabilir ve randevunuzu da yapabilirsiniz. 

Cinsiyet Seçimi Nasıl Yapılır

Tabii ki Kıbrıs tüp bebek oldukça etkili tedavileri sunuyor olmasından dolayı, yenilikçi tedavileri sizlerde yaşayabilir ve böylelikle sağlıklı bir gebeliği elde edebilirsiniz. Çok daha ileri tıbbın da kullanıldığını belirtelim ve sizlerde bu tedavileri uygulayarak cinsiyet seçimi de yapabilirsiniz. Günümüz tıbbın da bunun mümkün hale gelmiş olmasından dolayı, Avrupa'da dahi yasak olan bu yöntemi tercih ederek, doğacak çocuğunuzun cinsiyetini belirleyebilirsiniz. Bu tedavi için sperm donasyonu yapılması gerektiğinden dolayı, yapılacak olan yani seçilen spermler sonrasında, embriyolar ile bebeğin cinsiyeti %95'e varan oranlar ile doğacak çocuğun cinsiyeti belirlenmektedir. Siz de cinsiyet seçimi konusuna ilgi duyuyor ve faydalanmak istiyorsanız cinsiyet seçimi konusunda güvenilir bir kliniğe ulaşmak için buraya tıklayın.

En İyi Tüp Bebek Doktorları

Aynı cinsten çocuk sahibi olanlar için ya da hiç çocuk sahibi olmayanların da tercih edecekleri bu yöntem ile çocuk sahibi olmaları daha kolay bir hale geleceği gibi, çocuğun cinsiyetini seçmeleri de mümkün olacaktır. Bunun için iyi bir klinik bulmanız gerektiğinden dolayı, sizlerde Kıbrıs tüp bebek kliniği sayesinde istediğiniz gibi cinsiyet seçimi yapmış olacaksınız. Kıbrıs'ta bulunan Cyprus İVF ile artık bebeğinizin cinsiyetini de seçebilecek ve gebeliğinizi de buna göre yapmış olacaksınız.

Tüp Bebek Yöntemi

Hamile kalamayanların artık ilk aklına gelen tedavinin tüp bebek olması ve bununla ilgili olarak, dünyanın en iyi kliniklerinin de Kıbrıs'ta yer alıyor olması ve tabii ki Cyprus IVF sayesinde, artık çok daha rahat bir şekilde tedavi olabileceğiniz için, sizde çocuk özleminizi giderebilirsiniz. Sadece dışarıda döllenmenin yapılması ile yani döllenmenin laboratuvarda yapılması ile çocuk sahibi olmak mümkün hale gelmektedir. Gebe kalmak isteyen kadınların, rahim kanallarının kapalı olması durumunda döllenme olmamaktadır. Spermlerin rahime ulaşmaması ve hatta spermlerin güçsüz olması nedeni ile de döllenmenin oluşmaması durumunda uygulanan bu yöntemler sayesinde, sizde istediğiniz gibi çocuk sahibi olabileceksiniz. Laboratuvarlarda yumurta ve döllerin birleşmemesi ile birlikte döllenme gerçekleşmekte ve sonrasında hamile kalınmaktadır. Sizlerde sorunlarınızı aşmak ve sorunsuz bir gebelik geçirmek için tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olabilirsiniz.

Tüp Bebek Kliniği Cyprus İVF

Artık tıbbın sürekli olarak gelişiyor olmasından dolayı, sizlerde yenilenen yöntemler ile gebelik için gerekli tedavileri yaptırabilirsiniz. Bunun için aradığınız Kıbrıs tüp bebek kliniği olmasından dolayı sizler de Cyprus İVF ile iletişime geçerek gerekli tüm bilgileri alabilir ve ardından istediğiniz gibi hamilelik için gün saymaya başlayabilirsiniz. Kıbrıs tüp bebek ile hamilelik yöntemlerinin belirlenmesi ve ardından tedavilerin yapılması çok kolay olacak ve bu kolaylıklar ile hamile kalabileceksiniz.