Cilde uygun nemlendirici tercih edilmez ise cilt tipine göre ürün belki kuruluğu, kaşıntıyı, gerginliği ortadan kaldırmayacaktır. Belki de cildin yağlı veya karma olmasına bağlı olarak ciltte bozulmalara, gözeneklerin tıkanmasına, akne, sivilce, siyah nokta, lekelenme gibi sorunlara sebep olabilmektedir. Bu yüzden cilt için seçilen nemlendirici ürünün cilt tipine uygunluğu muhakkak dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bunun yanında kullanılan nemlendirici bakım ürününün içeriğine de oldukça dikkat etmek gerekmektedir. İçeriğinde ağır kimyasallar, paraben, parfüm vb. ürünler içeren bakım ürünlerine dikkat edilmeli ve asla tercih edilmemelidir.

Pürüzsüz, canlı ve bakımlı bir cilt herkesin isteği bir cilt tipidir. Bunun için cildimizin temizliğine ve temizlik sonrası nem dengesine çok dikkat etmemiz gerekmektedir. Yüz temizleyici ürünler genelde cildi temizlik sonrası kurutmakta, gergin ve hassas olmasına neden olmaktadır. Bu durum da genel olarak kaşıntı ve pullanmaya sebep olmaktadır. Çünkü yüz daha zor nem kazanmaktadır. Bu yüzden cildin pürüzsüz ve sağlıklı olması için nemlendirmeyi asa ihmal etmemek gerekmektedir. Cilde zarar veren, nem dengesini bozan durumlar şu şekildedir; yetersiz ve dengesiz beslenme, alkol, sigara, hormonal rahatsızlıklar, güneşin zararlı ışınları, olumsuz ve kirli hava şartları gibi durumlardır. Bu olumsuz şartlar cildin kurumasına, lipitlere zarar gelmesine, ciltte oluşan nem yetersizliğinden dolayı kaşıntı, tahriş, pullanma gibi sorunlara neden olmaktadır.

Darphin Hydraskin nem kazandıran bakım serumu, tüm cilt tipleri için geliştirilmiştir. Cildin ihtiyacı olan nemi geri kazanmasını sağlarken, ciltte oluşan kuruluk, kaşıntı ve kızarıklıkları gidermekte ve çatlama, yıpranmalara karşı cildi korumaktadır. Nemini kaybedip gerginleşen, kuruyarak hassaslaşan cilde anında etki ederek cilde ihtiyacı olan nem desteğini vermektedir. İhtiyacı olan neme geri kavuşan cilt, yumuşamakta ve canlı bir görünüm kazanmaktadır.

Darphin Hydraskin nemlendirici bakım serumunun içeriğindeki hammaddelerin % 93’ ü doğal içeriklerden oluşmaktadır. Bunlar;

  1. Impereta Cylindrica: Cildin nem dengesini korumaya ve zararlı bileşenlerin cilde etkilerini azaltmaya yardım etmektedir. Ayrıca serumun ciltte yağlı bir görünüm ve his bırakmaması için serumun rahat emilen bir yapıya kavuşmasını sağlamaktadır. Cilde yumuşaklık ve ipeksi bir doku kazandırmaktadır.

  2. Nar Ekstresi: doğal bir antioksidan olan nar meyvesi aynı etkisini nar ekstresi olarak Darphin Hydraskin serum içinde de göstermektedir. Gözenekleri temizleyerek, akne izlerini hafifletmekte ve cildin eski parlaklığına kavuşmasını sağlamaktadır.

  3. Karaağaç Kökü Yağı: İçinde bulundurduğu çok sayıdan vitamin ile cildi beslerken aynı zamanda da cildin nem tutma özeliğini arttırmaktadır.

Darphin Hydraskin Tüm Ciltler İçin Nem Kazandıran Bakım Serumu’nun özellikleri nelerdir?

  1. Cildin kurumasına karşı nem bariyeri kurarak kurumaya karşı koruma sağlamaktadır.

  2. Dış etkenlerin cilde verdiği zararlara karşı koruma sağlarken aynı zamanda da cildin yatışmasına ve yumuşamasına yardımcı olmaktadır.

  3. Hızlı emilen formülü sayesinde ciltte yağlı bir his ve görünüm bırakmamaktadır.

  4. Cildin ihtiyacı olan yapıları sağlamakta ve gözeneklerin açılmasını, cildin temizlenmesini sağlamaktadır.

  5. Cildi beslemekte ve parlaklığını geri kazandırmaktadır.

Darphin Hydraskin tüm ciltler için nem kazandıran bakım serumu, yüz için kullanıldığı gibi aynı zamanda boyun ve dekolte bölgesinde de rahatlıkla kullanılabilmekte ve oldukça iyi etki göstermektedir. Yeterli miktarda ürünün parmak uçlarına alındıktan sonra yukarıya doğru yuvarlak hareketlerle masaj yaparak cilde uygulanması gerekmektedir. Gözaltı ve çevresi gibi hassas bölgelere uygulanmamalıdır. Ürün cilt temizlendikten, peeling yapıldıktan sonra ya da makyaj yapmadan önce kullanılabilmektedir.