Baş ağrısı, bel ağrısı, kol, ağrısı, bacak ağrısı, çeşitli kas ağrıları, deriler üzerinde oluşan çeşitli rahatsızlıkların giderilmesinde kullanılan bitkisel özlerden yapılan deva ağrı kremi, sürekli kullanımı sonucunda sağlıklı etkiler gösteren iyi bir üründür. Ürünün gün içerisinde ağrının şiddetine göre farklı zamanlarda kullanılması gerekir. En etkili kullanım ise gece yatmadan önce ağrının oluştuğu bölgeye kremin kullanımı. Gün içerisinde ağrının şiddetlendiği zamanlarda da kremin bölgeye masaj yapılarak sürülmesi ve kas dokusunun soğuk havalardan korunması sağlanarak uygulanabilir.

Kremin Sağlığa Faydası
Tamamen bitkisel özlerden yapılan ve kimyasal ürün içermeyen ozon masaj kreminin sağlığa herhangi bir zararı yoktur. Aksine şiddetli ağrıların oluştuğu yüzeye sürekli kullanımı halinde, krem ile kas, deri dokularının bağışıklık sağlanarak krem vücuda uyumlu hale gelir. Fakat çeşitli deri hastalıklarına sahip kişilerin bu ilacı reçeteli olarak kullanması gerekir.

Hamile Kadınların Krem Kullanımı
Hamilelik dönemi geçiren bayanların ekvator kremi kullanmasının herhangi bir sakıncası yoktur. Sadece krem kullanımını önemsemeli ve sürekliliği sağlamalıdır. Bitkilerin özlerinden üretilen bu ürünlerin kullanımı, kas dokularınızı ve deri dokularınızı gevşetip rahatlatacağından, ürünün uygulanan bölgesinin hava değişikliklerine, soğuktan sıcağa ve ya çok soğuk havadan sıcak havaya geçişleri yapılmamalıdır. Ürün kullanımı gece yatmadan önce yapılırsa daha da etkili sonuçlar elde edilir. Ürünü yüzeyden sterilize etmek için sabah uyanıldığında sabunlu su ve ya su ile çözündürme işlemi yapılmalıdır.