Özellikle implant diş konusunda sektöre öncülük eden firma, dünya üzerindeki en son gelişmeleri hastaları ile anında buluşturuyor. Firma, uyguladığı en uygun Türkiye porselen diş fiyatları ile de hastalarının beğenisini kazanıyor. Firma, Türkiye diş teli sektöründe uyguladığı modern yöntem ve en kaliteli ağız içi aparatlar ile sektörde liderliğini sürdürüyor.

Firmanın Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

Firmanın en önemli özelliklerinin başında, uygulamayı yapacak doktorlar tarafından, uygulama ile ilgili tüm aşamalar hakkında hastaların bilgilendirilmesi geliyor. Böylece hastalar, daha bilinçli ve güvenli olarak diş tedavilerine başlıyorlar. 

Firmayı öne çıkaran diğer özellikler ise şu şekildedir;

  1. Tüm diş tedavilerinin ağrısız uygulanması: uygulanan modern yöntemler sayesinde, hastalar yapılan uygulamalar esnasında ağrı duymadan, konforlu bir tedavi görüyorlar.

  2. Kişiye özel yaklaşım: firmanın merkezindeki uzmanlar, her hastanın ağız ve diş yapısını detaylı inceleyerek tedavi yöntemine karar veriyorlar. Böylece standart uygulama yapılmayarak, hastanın ihtiyaçlarına mükemmel uyum sağlayan işlemler gerçekleşiyor.

  3. Aile diş hekimliği: firmaya gelen hastalar, ömür boyunca kendilerini takip edecek ve her türlü soruna anında müdahale edecek, aile diş hekimine de sahip oluyorlar.

Firma, hastalarını tedavi etmenin yanında diş rahatsızlığına yakalanmamaları için, gerekli olan koruyucu diş hekimliği ve diş bakımı ile ilgili bilgilendirme hizmetleri de veriyor.

Firmanın Diş Merkezindeki Ana Dallar Nelerdir?

Firma, uzman doktorları ve yeni nesil ekipmanları ile diş tedavisi konusunda, her türlü tedaviyi yapabilecek kapasiteye sahip bulunuyor. 

Merkezlerindeki ana dallar ise şu şekilde sıralanıyor;

  1. İmplantoloji

  2. Oral diagnoz

  3. Kozmetik diş hekimliği (laminant kaplama)

  4. Tedavi ve cerrahi

  5. Ortodonti ve protez

  6. Diş beyazlatma

  7. Hijyen

Firma, tüm tedavilerini hijyen koşulları % 100 olarak sağlanmış, özel tasarımlı odalarda icra ediyor. Özellikle sarf malzemeleri tek kullanımdan sonra atılarak, tekrar kullanılmasına engel olunuyor.

İmplant Diş Tedavisi

İmplant diş tedavisi, ağızda eksik olan dişleri tamamlamak için yapılan en modern yöntemlerin arasında ilk sırada yer alıyor. Bu tedavi yöntemi ile sağlam dişlere zarar verilmeden, hastanın diş eksikliği kendi dişi gibi giderilmiş oluyor. Firmanın deneyimli diş hekimleri, hastalarının ilk önce detaylı olarak muayenelerini yapıyor ve gerekli olan görüntülemeleri de alarak planlamalarını gerçekleştiriyor. 

Firmanın hekimleri implant uygulamasına başlamadan önce, hastanın gerekli olan dolgu, diş eti tedavisi ve diş taşı temizliği gibi tedavilerini de yapıyor ve ağzı implanta hazırlıyor. Firma implant uygulamasını, ağrısız ve acısız olarak en kaliteli malzemelerle gerçekleştiriyor. Böylece hastalar estetik bir gülüşe sahip olurken, sağlıklı çiğneme imkanına da kavuşmuş oluyorlar.

Diğer Tedaviler

Firmanın modern merkezi ve kendi branşlarında profesyonelleşmiş uzman diş hekimleri, diş hastalıklarının her çeşidine çözüm bulabiliyor. Özellikle estetik diş tedavisi, zirkonyum diş tedavisi, porselen kaplama ve diş teli tedavilerindeki başarılı uygulamaları, hastaların en çok tercih nedenleri arasında bulunuyor. Firma ayrıca tüm uygulamaları ile ilgili fiyat listesini, sitesinde yayınlayarak hastalarının fazla ücret ödemesine de engel oluyor.