Diş teli tedavisi, dişlerinizin diziliminde ortaya çıkan bozuklukların tedavi edilmesini içeren başarılı bir yöntemdir. Çene yapınızdaki deformasyonlardan diş pozisyonlarındaki bozukluklara kadar pek çok problem, Akvadent Diş Hastanesi sayesinde çözüme kavuşur. Siz de dişlerinizdeki çarpık görünümden dolayı rahatsızlık duyuyor ve bir an önce estetik bir gülüşe sahip olmak istiyorsanız profesyonel olarak bizden yardım alabilirsiniz. Ortodonti tedavisi sayesinde daha erken dönemlerde profesyonel müdahaleler ile diş bozukluklarının önüne geçerek ileriki yaşantınızda herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. 

Alternatif Ortodontik Tedavi Yöntemleri 

Ortodontik tedavi, gelişen teknolojiyle beraber farklı malzeme ve süreçlerle hastalar özelinde değişebilmektedir. Çocuk, genç ve yaşlı fark etmeksizin her yaş grubundan insan, güzel bir gülüşü hak eder. Beylikdüzü diş klinikleri arasında en çok tercih edilenlerden birisi olan Akvadent, farklı biçimde uygulanan ortodontik tedavi yöntemleri ile hastaları buluşturur. 

  • Metal Diş Teli Tedavisi: En köklü yöntemlerden olan metal diş teli tedavisi, çene ve dişlerin yapısına uygun olarak sıklıkla tercih edilen bir yoldur. Dişin iç ve dış yüzeyine yerleştirilen metal braketler ile hasta özelinde değişebilecek tedavi süreleri ile son derece başarılı sonuçlar alabilirsiniz. 
  • Lingual Diş Teli Tedavisi: Diş telinin metal görünümünden rahatsız olanlar için kullanılan lingual braket, dişlerin iç yüzeyine yerleştirilir. Şeffaf veya metal porselen malzeme kullanılarak gerçekleştirilen tedavi sayesinde hastanın diş durumuna bağlı olarak başarılı sonuçlar alabilirsiniz. 
  • Şeffaf Diş Teli Tedavisi: Diğer adı porselen braket olarak geçen şeffaf diş teli, metal diş telleri ile hemen hemen aynı sonuçlara sahiptir. Porselen materyal kullanılarak üretilen şeffaf diş telleri ile tedavi sürecinizde daha doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz. 
  • Şeffaf Diş Plağı Tedavisi: Invisalign olarak adlandırılan bu tedavi, daha hafif diş ve çene bozuklukları için çözüm haline gelmiştir. Metal tel veya braketler kullanılmadan uygulanan bu tedavi, üç boyutlu ölçümler doğrultusunda gerçekleştirilir. Sizin için özel olarak hazırlanan invisalign görünmez plaklar ile diş bozukluklarınız tedavi edilebilir. 

Ortodonti Uzmanlarımızdan Görüş Alın 

Her diş teli tedavisi, hastalar özelinde farklı süreçlerle ilerleyebilir. Alanında uzman ve deneyimli diş hekimleri ile hizmet veren bir diş kliniği olarak durumunuza en uygun tedavi yöntemini belirliyoruz. Ortodonti uzmanlarımız, diş diziliminizi ve bozuklukları değerlendirdikten sonra sizler için en uygun çözüm önerilerini sunmaktadır. Sizler de dilerseniz internet sitemiz üzerinden online olarak ön bilgi almak adına uzmanlarımıza başvurabilir, durumunuz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. 

Estetik Görünen Gülüş İçin Diş Teli Tedavisi 

Düzgün görünen dişler ve estetik bir gülüş için kesin çözümlerden olan diş teli tedavinizi aksatmadan Akvadent uzman doktorlarımıza başvurabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini prensip edinerek çıktığımız yolda, en uygun diş teli fiyatları ve tedavi yöntemlerini hastalarımızla buluşturmaktayız. Müşterilerimizin olumlu geri dönüşlerinden aldığımız güç ve en son teknolojili ekipmanları kullanmamız sayesinde sizler de diş tedavinizi kısa süre içerisinde gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz. 

Uzman ve İlgili Hekimler ile Sorunsuz Tedavi Süreci 

Hastalarımızın tedavi sürecinde ve sonrasında herhangi bir sorun yaşamaması için uzman ve işinde tam anlamıyla tecrübeli hekimlerden oluşan kadromuz ile hizmetinizdeyiz. Diş teli tedavisi sürecinde aklınıza takılan her türlüyü soruya cevap bulabilir, güvenilir hizmet garantisi altında kliniğimizden yardım alabilirsiniz. Tecrübeli ve yıllardır hizmet veren İstanbul diş kliniği olarak her müşterimizi uygun çözüm önerileri ve bütçeye göre tedavi seçenekleri ile buluşturmayı hedefliyoruz. Sizler de diş tedavinizi aksatmadan uzman ve son derece ilgili diş doktorlarımız ile bağlantı kurabilir, ilerleyen günlerde keyifle gülümseyebilirsiniz.