Öyle ki bayanlar ciltlerinin güzel ve zarif görünmelerine büyük önem verir. Bu sebep ile cilt bakımında yaşlarına uygun ve uygulanmasında herhangi bir problem görülmeyen bakımları yaptırırlar.

Ayrıca cilt bakımında firma seçiminde hassasiyetli davranılmalıdır. Aksi takdirde telafisi olmayan sonuçlar doğabilir. Cilt bakımı alternatifleri içerisinde lazerle leke tedavisi en çok talep gören alternatifler arasında yer alır.

Dudak Dolgusu Nedir?

Cilt bakımı alternatifleri arasında yer alan ve sıklıkla da tercih edilen dudak dolgusu küçük enjeksiyonların yardımı ile dudakların ve dudak kontürlerinin daha belirin olmasını, doldurulmasını ve estetiksel anlamda güzel görünüm kazanmasını sağlar. Dudak dolgusu işleminde kullanılan hyaluronik asit, çeşitli tipte dolgu maddeleri içerir.

DNA teknolojisi ile üretilen bu asit, bir dolgu maddesidir ve dudakların bu maddeye vermiş olduğu tepki diğer dolgu maddelerine göre daha doğaldır. Bu yöntem ile dudakların dolgulu durmasının yanı sıra nemli bir görünüm kazanması da sağlanır.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu cerrahi müdahaleler arasında enjeksiyon işlemi uygulamaları arasında yer alır. Dudakların güzel görünümlere kavuşmasını sağlayan bu işlem, oldukça kısa bir sürede tamamlanır. Dudak dolgusu işlemlerinde öncelikle dudaklar, belirli noktalardan uyuşturulur.

Uyuşmanın ardından dudağın anatomik özelliklerini ortaya çıkaracak fakat çok fazla aşırıya kaçmadan belirli sınırlar içerisinde anatomik plan yapılarak enjeksiyon işlemine başlanır. Ciddi anlamda anatomik bilgilerin bilinmesi gerektiği ve estetik bakış açısının kazanılması gereken dudak dolgusu, ileri düzeyde enjeksiyon olarak bilinir.

Medikal Cilt Bakımı Kimlere Uygulanır?

Kimyasal bir uygulama olmayan medikal cilt bakımı, kadın veya erkek olmak üzere herkese yapılabilir. Profesyonel bakım ürünleri ve uzmanlar tarafından yapılan bakım, kliniklerde yapılan ve oldukça etkili bir yöntemdir. Günlük cilt bakımının yapılmasının yanı sıra düzenli aralıklar ile medikal cit bakımı yaptırmak sağlık açısından oldukça önemli ve etkilidir.

Medikal cilt bakımı sayesinde ciltler derinlemesine temizlenirken, cilt gözenekleri de sıkılaşır. Ayrıca yapılan bu işlemler sayesinde deride elastikiyet kayıp yaşanmaması adına frekans uygulaması ile deri sıkılaştırılmaları sağlanır.

Medikal Cilt Bakımı Fiyatları

Sağlık açısından oldukça etkili olan ve düzenli aralıklar ile kadın veya erkek herkesin yaptırması gereken medikal cilt bakımı getirmiş olduğu birçok avantajın yanı sıra hastalar tarafından fiyat bilgileri de büyük merak konusu olur. Medikal cilt bakımı fiyatları değişkenlik gösterir.

Öyle ki uygulama esnasında her hastaya göre farklı bakım ürünleri kullanılmasının yanı sıra cildin ihtiyaç duyduğu kadarı ile medikal cilt bakım seansları düzenlenir. İşlemlerin çok kısa sürdüğü gibi uzun sürmesi de ihtimaller arasında yer alır. Bu sebep ile medikal cilt bakımı için belirli bir fiyat belirtmek yanlıştır.

Lazerle Leke Tedavisi Nedir?

Ciltlerin güzel ve hoş bir görünüme sahip olması özellikle bayanlar tarafından büyük önem taşır. Bu anlamda birçok kişi dudak dolgusu, göz tedavisi gibi cerrahi uygulamalar yaptırırlar. Fakat cilt problemleri arasında en çok yaygın olan da cilt lekeleridir. Cilt lekeleri hem sağlık açısından hem de görünüm açısından ciltler için olumsuzlukların yaşanmasına sebebiyet verirler.

Ciltlerde yaygınlaşan leke sorunları ve teknolojinin de gelişimi ile birlikte lazerle leke tedavisi uygulanmaya başlanmıştır. Cilt lekeleri üzerine gönderilen lazer ışınları, leke altında cilt üzerine çıkmasını sağlayan problemlere doğrudan etki eder. Bu sayede lekeler yok olarak deri kendi renk tonuna kavuşmuş olur. Lekeler üzerinde oldukça etkili olan bu tedavi yöntemi, uzman kişiler tarafından hassasiyet ile yapılır.

Lazerle Leke Tedavisi

Cilt lekeleri üzerinde oldukça etkili olan ve lazer ışınları ile yapılan işlemler;

  • • Doğum lekeleri,
  • • Güneş lekeleri,
  • • Yaşlılık lekeleri,
  • • Doğuştan var olan lekeler,
  • • Çiller,
  • • Şarap lekesi ve cilt benleri gibi birçok problemleri çözüme ulaştırır.

Lazer ile yapılan bu işlemler eller, yüz, dekolte, boyun, kollar, bacaklar, göbek, göğüs, kalça ve basen bölgelerinde yapılmak için uygundur.

Lazerle Leke Tedavisi Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cilt lekelerinin açılmasında etkili olan lazer yöntemi, uzmanlara göre düzenli aralıklar ile mutlaka uygulanması gereken işlemler arasında yer alır. Hem lekelerin açılmasında hem de cildin parlak görünümler kazanmasında etkili olan bu işlemler, uygulandıktan sonra dikkat edilmesi gereken birçok husus içerirler.

Lazerle yapılan işlemler sonrasında kesinlikle güneşten koruyucu maddeler kullanılmalıdır. Bunun yanı sıra tedavi yöntemi sonrasında leke açıcı kremler ile desteklenmesi de önerilir. Lazerle leke tedavisi kadın veya erkeklerde her yaş grubunda mutlaka uygulanması gereken cilt bakımı metotları arasında yer alır.