Bu nedenle telefon açılmadan önce sorgulanması fayda sağlamaktadır. Özellikle son zamanlarda kendisini farklı kişiler gibi gösterip arama yapan birçok dolandırıcı bulunmaktadır. Bu nedenle gelen çağrı ve telefon numaralarında sürekli dikkat edilmesi gerekmektedir. Ciddi ve tehlikeli birçok sahte şirket artık kolayca 0850’yle başlayan hatlara sahip olabilmektedir.
 
0850 484 Türk Telekom mu?
 
Türk Telekom resmi numarasını kendi adresinde şeffaf şekilde belirtmektedir. Dolayısıyla 0850484
tarzında arayan numaralar tehlikeli olabilmektedir. Güncel olarak 0850 numara kodu bulunan hatlar genelde kurumsal firmalar olmaktadır. Ancak bu tarz telefon kodları artık kolay ve hızlıca alınabilmektedir. Sürekli olarak bu numaralar tarafından aranarak rahatsız edilen birçok kişi bulunmaktadır. Ayrıca bu tür numaralarda sahte profil ve firma tanıtımları konusunda dikkatli olunması tavsiye edilmektedir.

0850 480 Kim

Bu tür numaralar genellikle ticari işletmeler olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak genelde aracı firma olduklarından dolayı rahatsız edici aramalar gelebilmektedir. Dolayısıyla bu numara tarafından arandıysanız tecrübenizi yorumlarda belirtmeniz fayda sağlamaktadır. Üstelik 0850480 kodlu numaralar genelde bir pazarlama reklamı için kullanılmaktadır.

Arayan kişiler sizlere paket, tarife, internet ve birçok benzer şeyi tanıtabilmektedir. Güvenilir olup olmadıkları hakkında birçok yorum kolayca bulunabilmektedir. Ancak genelde bu numaralardan şikayetçi olan kişilerin sayısı dikkat çekmektedir. Telefon kullanıcıları genellikle 0850 480 numarası yorumları konusunda birçok görüş belirtmektedir. Böylece güvenilir olup olmadığı kolayca anlaşılmaktadır.

0212 945 ile Başlayan

Birçok çağrı merkezi artık 0212 kodlu numaraları kullanabilmektedir. Bu nedenle artık 0212 945 ile başlayan numaralar hakkında soru işaretleri bulunmaktadır. Bu numaralar genellikle çağrı merkezi olup bir reklam için sizi arayabilmektedir. Bazen kurumsal ve güvenilir firmalar bunu yapsa da bazen tehlikeli ve sahte firmalar tarafından kullanılmaktadır. Güncel olarak 0212 945 ile başlayan numaralar hakkında birçok olumsuz ve olumlu yorum bulunmaktadır. Üstelik bu hatlar artık kolayca alınarak sahte hesaplar açılabilmektedir. Telefon kullanıcılarının bu konuda dikkatli olması her zaman söylenmektedir.