ZİRKONYUM DİŞ KAPLAMA NASIL YAPILIR?

Dişlerde zaman içinde görülen sarılık ve şekil bozuklukları yüzünden hastada psikolojik sorunlar ortaya çıkmaktadır. Estetik sorunu çözdüğü gibi sağlıklı dişlere kavuşmak isteyen herkesin yardım alabileceği diş hekimliği her zaman hizmet etmektedir. Doğal ve sağlıklı bir gülüş hayal eden herkese zirkonyum diş yapılmaktadır. Kaplama olduğu kadar son derece sağlıklı olan tedavinin farklı hizmetlerle DentNis estetik kliniğinde hastaya uygun olan yöntemlerle tedavisi yapılmaktadır. Çekici ve son derece beyaz görünen dişlere sahip olmak için ağız yapısı ve diş görünümüne uygun olarak estetik diş hekimliği sayesinde gerçekleştirilmektedir. Her insanın fiziksel özellikleri farklı olduğu gibi diş yapısına göre beyazlatma işlemleri yapılmaktadır.

ZİRKONYUM DİŞ KAPLAMA AVANTAJLARI NELERDİR?

Zirkonyumun metal olması ve paslanmaması en önemli özellikleri arasında yer almaktadır. Rengini koruması ve beyaz olması her zaman alt yapısında sık olarak kullanılan malzemeler arasında bulunmaktadır. Vücuda zarar vermediği gibi her dokuya son derece uyumlu bir yapısı vardır. Tedavi çok kısa sürede yapıldığından hastayı rahatsız etmemektedir. Kötü görünen dişleri kapatmak ve dişlerin çarpık görünümüne son vermektedir. Zirkonyum diş fiyatları genelde kaplama ile alakalı olduğundan diş sayısı, kullanılan malzeme ve kalitesine göre farklılık göstermektedir. Diş tedavisi hekimliğinde estetik kalitesi ve kaplamanın markasına bağlı olarak fiyatlarının değiştiği gözlemlenmektedir.

Zirkonyum dişlerde uyum gösterdiği için hastanın gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir kaplama çeşidi olarak bilinmektedir. Doğal görünümü kaybetmeyen dişetlerine uyumlu alerjik reaksiyonlara sebep olmamaktadır. Zaman içinde ağız ve çene bölgesinde yaşa bağlı olarak değişim yaşandığı gibi dişlerde de çekilme ve dişleri kaybetme durumu söz konusudur. Zirkonyum estetik yapısı ve kaplaması olması durumunda hastanın dişeti çekilmeleri ve dişeti rahatsızlıklarını da göstermemektedir.

Metal destekleri olduğu gibi hafif ve son derece rahat eden hastanın şikâyetleri olmamaktadır. Sağlığa zararı olmayan ve dişetlerinin rahatlamasına neden olduğu bir gerçektir. Alt yapısının dayanıklı olması normal metale göre daha kaliteli olduğunu gözler önüne sermektedir. Diş ve dişetlerindeki koyu rengin kaybolması diş yapısının tedavisi sırasında tercih edilmesi önemli ayrıntılar arasında bulunmaktadır.

Daha detaylı bilgi için sizleri www.dentnis.com adresine bekliyoruz.