Anne babalarının yardımıyla çocukluk evrelerini geçiren insanlar; yetişkin olduklarına kendilerinin her ihtiyacını çocukken karşılayan, onları koruyup kollayan anne babaları yaşlılık sürecine girerler. Yaşlılık, insanların bazı fiziksel ve zihinsel yetilerini kaybettiği ve ihtiyaçlarını gidermek için dışarıdan yardıma ihtiyaç duydukları dönemlerdir. Bu dönemlerde yaşlıların bakımı ile uğraşmak ve onları bu zorlu süreçlerinde huzurlu ve mutlu kılmak önemlidir. Günden güne gelişen dünyamızda iş alanlarında profesyonelleşme ve branşlaşma artmaktadır. Hasta bakımı ve yaşlı bakımı hizmeti de profesyonel ve alanında uzman hasta bakıcı ve yaşlı bakıcılar tarafından yürütüldüğünde, hastaların ve yaşlıların iyi bir hizmet alması ve rehabilitasyon süreçlerinin daha etkili olması sağlanır. 

Eskiden geniş aile tiplerinde dede, nine, anne, baba, çocuklar aynı ortamı paylaşmaktayken günden güne çekirdek aile yaşam biçimi benimsendiğinden; yaşlıların ve hastaların bakımları için hasta bakıcı ve yaşlı bakıcı hizmeti ihtiyacı doğmaktadır. Bebekliğimizden yetişkinliğimize kadar bize kol kanat germiş, bizlerin sağlıklı birer birey olarak topluma kazandırılması için gayret göstermiş ebeveynlerimizin, hastalık ve yaşlılık süreçlerinde huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamak bizim görevimizdir. Yoğun iş temposu altında yaşlık ve hastalarımızın bakımını aksatma ve bu alanda yeteri kadar bilgi sahibi olmama gibi olumsuzlukların yaşanmaması için, hastalarımızın ve yaşlılarımızın bu süreçlerinde alanında uzman ve şefkatli gerekli durumlarda yatılı kalacak yaşlı bakıcı ve hasta bakıcılara ihtiyaç duyulmaktadır. 

Hasta bakıcı ve yaşlı bakıcı ihtiyacı olan aileler, gerekli kriterleri ve hizmeti sağlayacak ve güvenle yaşlılarını ve hastalarını bırakabilecekleri ve yatılı kalabilecek kişileri ibnisinadanismanlik.com üzerinden güvenle bulabilirler. Hasta bakıcı Ankara hizmetinde titizlikle hizmet verecek bireylerin seçimini sağlayan ibnisinadanismanlik.com bünyesindeki hasta ve yaşlı bakıcı hizmeti veren uzmanlara, gönül rahatlığıyla hastalarınızı ve yaşlılarınızı emanet edebilirsiniz. İbn-i Sina Danışmanlık, hasta ve yaşlıların yemeklerinin hazırlanması, ilaçlarının düzenli olarak verilmesi, düzenli olarak dışarı çıkarılıp temiz hava aldırılması, çamaşırlarının yıkanması, kişisel bakımlarının yapılması vb. hizmetleri güler yüzle ve yaşlılarınızı huzurlu hissettirecek şekilde verebilecek yaşlı bakıcı ve hasta bakıcıları seçmekte ve portföyüne almaktadır. Gerekli durumlarda bu portföyden güvenilir hasta ve yaşlı bakıcıları ailelere yönlendirmekte ve hastaların ve yaşlıların alanlarında uzman kişiler tarafından bakımlarının üstlenilmesine hizmet etmektedir. 

Titizlikle seçilen, sigara içmemesine ve kötü alışkanlıklarının olmamasına ve referanslarının olmasına dikkat edilen yaşlı ve hasta bakıcı portföyüne sahip İbn-i Sina Danışmanlık sayesinde yaşlı ve hastalarınızı güvenle teslim edebileceğiniz uzmanları kolayca bulabilirsiniz.