Doğrudan satış imkanı sayesinde güven içerisinde elde edebileceğiniz birbirinden farklı fonksiyonlar kapsamındaki hasta yatağı çeşitleri, sizlere güçlü bir yapı altında sağlanmaktadır.

İmalatımız olan ve hastaların fiziksel ve ruhsal durumlarına göre özel olarak değişik işlevsel açıdan hazırlanmış hasta yatağı çeşitlerini güven içerisinde bizden satın alabilirsiniz. Özel ve kaliteli serum askısı ile birlikte yemek masası ya da yan korkuluklarının yanı sıra daha çok değişik özellikleri kapsamında hasta karyolası sizleri bekliyor.

Haskar Medikal Fabrika Satış Mağazası Olarak Kaliteli Hasta Yatakları

Günümüzde büyük bir öneme sahip olan ve teknolojinin desteği ile birlikte özel fonksiyonları sayesinde hastalara büyük bir rahatlık imkanı sağlayan değişik hasta yatağı modelleri, iyileşme süreçlerini daha geri bir zamana alma konusunda da büyük bir avantaj vermektedir. Fabrika satış mağazası olarak doğrudan halka satış imkanı gerçekleştirdiğimiz hasta karyolası için hemen bizimle irtibat kurabilirsiniz. Sağlam bir iskelet yapısına sahip olan ve aynı sağlamlık içerisindeki tekerlekleriyle her yeri rahatça götürülebilme olanağı veren hasta yatakları, herkesin kendi bütçesi kapsamında satın almasına imkanı vermektedir.

Güven İçerisinde Hastalar İçin En Uygun Yatak Çeşitleri

Medikal bir ürün olarak ön plana çıkan ve yaşlılar ile birlikte felçli insanların yanı sıra bir süreliğine yapması gereken hastalar için havalı yatak modelleri, özellikle motor sistemleri kapsamında büyük bir önem arz etmektedir. Ayak ile birlikte sırt bölgesinin yanı sıra asansör sistemleri kapsamında üretimleri salınan birbirinden farklı hasta karyolası çeşitlerini, fabrikasyon bir üretim altında ihmal ederek fabrika satış mağazası olarak sizlere en uygun fiyatlar dahilinde sunmaktayız.

Haskar Medikal olarak direkt olarak halka satış mantığı altında gerçekleştirdiğimiz politikamız ile birlikte bu konuda tüm müşterilerimize ayrı bir güven veriyoruz. Tuvalet ile birlikte lavabo sistemlerinin yanı sıra çağrı düğmesi gibi farklı olanakları da yine değişik yatak modelleri üzerinde olabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.