Marka her bir işletmenin sahip olduğu çok önemli bir değerdir. Bir işletmenin üretmiş olduğu mal veya hizmeti diğer işletmelerin üretmiş olduğu mal veya hizmetlerden ayıran işareti marka denilmektedir. Dolayısıyla her bir işletmenin kendisine özel olan bu markanın yasal olarak korunması gerekmektedir. Markaların yasal olarak korunabilmesi ancak marka tescil çalışmaları ile mümkündür.

Marka tescili bazı sektörlerde üretim yapabilmek için uygulanan bir zorunluluktur. Devlet tarafından tescil zorunluluğu bulunmayan sektörler içinse birçok teşvikten yararlanabilmek, kalite belgelerini alabilmek gibi birçok aşamada ihtiyaç duyulan bir süreçtir. Bu nedenle marka tescil çalışmaları her bir sektör ve her bir işletme için büyük önem taşımaktadır.

İşletmeniz için marka tescili almanız gerektiğinde bu aşamada E Patent Firması ile süreci yürütebilirsiniz. E Patent firması diğer birçok danışman firmadan çok daha öte farklı birçok hizmet ile işinizi kolaylaştırmaktadır. Marka tescil çalışmalarında sağlamış olduğu e-tescil hizmeti ile tescil sürecinin anlık olarak takip etme imkanı elde edebilirsiniz.

E Tescil Nedir?

E tescil hizmeti E Patent firması tarafından sunulan bir takip sistemidir. Marka tescil başvurunuzda ilerleyen tüm süreci ve yaşanan tüm hareketleri anlık olarak size bildiren özel bir sistemdir. Bu sistemin uygulanma amacı marka tescil için yapmış olduğunuz başvurunun ne aşamada olduğu konusunda sizlere anlık olarak haberdar etmektir.  Dolayısıyla işletmelerimiz için hayati bir öneme sahip olan marka tescil başvurularınızın en sağlıklı şekilde yürüyor olması hedeflenmektedir.

E tescil desteğinden faydalanabilmeniz için marka tescil başvurularınızı E Patent Firması aracılığı ile yapıyor olmalısınız. Çünkü e tescil sistemi E Patent Bilişim uzmanları tarafından tasarlanmış olan bu firmaya ait özel bir sistemdir. E Patent üzerinden yapmış olduğunuz marka tescil başvuruları ile eş zamanlı olarak e tescil sistemine kaydınız alınmaktadır.

E Tescil Süreci Nasıl İlerler

E Patent firmasının geliştirmiş ve uygulamaya sunmuş olduğu e-tescil çalışmalarında öncelik bu sürecin kontrollü bir şekilde ilerlemesini sağlamaktır. E Patent aracılığı ile yapmış olduğunuz marka tescil başvuruları firma bünyesinde görev alan marka uzmanları tarafından baştan sona takip edilmektedir. Faaliyete geçtiği ilk günden bu yana firmalarımızın markalaşma sürecini kolaylaştırmak adına yenilikçi birçok sistemi devreye sokan E Patent firması e tescil sistemi ile başvurunuzun ne aşamada olduğunu düşünmenize gerek kalmadan anlık olarak sizlere bildirmektedir.

Etescil sistemi aynı zamanda kolay marka süreç sistemi olarak nitelendirilmektedir. Türk Patent enstitüsünün belirlemiş olduğu koşullarda yapılan marka başvurularınız E Patent tarafından anbean takip edilmektedir. Bu takip sürecinde E Patent uzmanları başvurunuza dair ne görüyorsa ve ne biliyorsa sizin de aynı anda bunları takip edebilmeniz sağlanmaktadır. E Patent aracılığı ile yapılan tüm marka tescil başvurularında işleyen tüm süreç baştan sona profesyonel bir şekilde takip edilmekte ve telefon, mail ve SMS yöntemleri ile sizlere bildirilmektedir.

Adres 1: 34396 Beybi Giz Plaza Kat:26 Maslak

Sarıyer / İSTANBUL

E-Mail: [email protected]

Telefon: 0850 308 53 30

----------------------------------------------------

Adres 2: Plevne Mah. Can Sk. Özdemir Sitesi

Altıeylül / BALIKESİR

E-mail: [email protected]

Telefon: 444 6 956