Evden eve nakliyat denince akıllara ilk olarak yorgunluk ve taşınma stresi gelmektedir. Bu olumsuz düşünceleri bir kenara koyacak tek seçenek ise bir nakliyat firması ile anlaşmak olacaktır. Nakliyat firmaları, taşınma stresini ve yorgunluğu sizlere yansıtmayacak ve taşınmayı kolaylaştıracaktır. Bunların sağlanabilmesi için de anlaştığınız nakliyat firmasının bazı özelliklere sahip olması gerekir. Bu özelliklerden bazıları şu şekildedir:

ï         Nakliyat firması iş disiplinine sahip olmalıdır.

ï         Firmanın oluşturduğu taşımacılık ekibi oldukça profesyonel olmalıdır.

ï         Firmanın evinize yönlendireceği ekip güvenilir olmalıdır.

ï         Özellikle evden eve taşımacılık işlerinde uyulması gereken bir paketleme düzeni bulunur. Bu düzen sayesinde eşyalar doğru paketlenecektir ve sizler de eşyalarınızın kırılması gibi sorunlarla uğraşmayacaksınız. Bu nedenle anlaşma yapacağınız firmanın personelleri taşımacılık ve paketleme düzenini bilmelidir.

Evden Eve Nakliyat Firması Nasıl Seçilir?

Evden eve taşımacılık işlemleriniz için nakliyat firması ile anlaşma yapmayı düşünüyorsanız dikkat etmeniz gereken noktalar bulunmaktadır. Bunlardan bazıları ise şu şekildedir:

ï         Anlaşma yapacağınız firma eşyalarınıza sigorta veya kasko yapmalıdır.

ï         Firma bünyesinde bulundurduğu personellerin sorumluluğunu üstlenmelidir.

ï         Nakliyat firması, taşımacılık sırasında farklı personeller çalıştırmamalıdır.

ï         Firmanın güvenilir olması gerekir. Çünkü nakliyat işlemlerinizde personeller evinize girecek ve eşyalarınızı paketleyecektir. Bu nedenle en önemli kriter güvenilir olmasıdır.

ï         Taşımacılık sırasında personel kaynaklı bir sorunu firmanın üstlenmesi gerekir.

ï         Evden eve nakliyatta asansörlü taşımacılık oldukça büyük bir avantajdır. Bu nedenle asansörlü taşımacılık hizmeti verip vermediğine dikkat etmelisiniz.

Tüm bu özellikleri yerine getiren ve ayrıca dilerseniz özel eşyalarınızı kadın personelle paketleyecek olan, yılların tecrübesiyle Türkiye’nin en iyi taşımacılık prensibine sahip bir nakliyat firması bulunmaktadır. Bu firma Pelikan Nakliyattır. Pelikan Nakliyat firması evden eve taşımacılıkta bir marka haline dönüşmüştür. Güler yüzlü, dürüst, güvenilir ve uzman ekibiyle taşınma stresini size hiçbir şekilde yansıtmayacaktır. İstanbul evden eve nakliyat konusundaki tecrübesi ve profesyonel yaklaşımı ile  Pelikan  Nakliyat:

ï         Eşyalarınıza kasko /sigorta avantajı sağlamaktadır. Ayrıca daha araç hareket etmeden sigorta belgesi hazırlanır ve sizlere teslim edilir.

ï         Bayan personellere bünyesinde yer vermektedir. Dilerseniz personel seçimi yapabilirsiniz.

ï         Taşımacılık disiplinine sıkı sıkıya bağlı olan bu firma, bünyesinde farklı personellere yer vermemektedir.

ï         Ayrıca dilerseniz  Pelikan   nakliyat firması 7/24 güvenlik kamerasıyla izlenilen depolarında eşyalarınızı muhafaza edebilir.

ï         İletişim yeteneği gelişmiş ekibi sayesinde herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Fakat yaşarsanız bile çok kısa bir sürede çözüme kavuşturulacaktır.

ï          Pelikan   Nakliyat, en iyi nakliyat firması ödülüne sahip olan bir nakliyat firmasıdır.

Pelikan Nakliyat hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz, sunduğu hizmetlere bakmak isterseniz veya Pelikan  ile kolay taşımacılığın tadını çıkarmak isterseniz pelikan nakliyat adresinden firmaya ulaşabilirsiniz.

Profesyonel Taşımacılık Firmaları Hangileridir?

Türkiye’de yıllardır taşımacılık sektöründe hizmet veren en profesyonel firmalardan biri  Pelikan   Nakliyat firmasıdır.  Pelikan  nakliyat firması profesyonel ekibi sayesinde sizlere kolay ve pratik taşımacılık hizmeti vermektedir. Diğer firmalardan farklı olarak güvenilir bir depo alanı da sunmaktadır. Bu sayede evden eve taşımacılık işlemlerinizde  Pelikan  Nakliyattan depo kiralayarak eşyalarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.  Pelikan   Nakliyat firmasının sunduğu diğer hizmetlerin tümü için https://www.pelikannakliyat.com/ internet adresine göz atmanız yeterli olacaktır. Site üzerinde bulunan iletişim kanallarından firmaya ulaşarak sormak istediklerinizi sorabilir ve firmayla anlaşma sağlayabilirsiniz.