Vücudumuzda iyota gereksinim duyarız bu nedenle önemi büyüktür. İyot eksiliğin anlamak yada iyot miktarının tespiti için idrar testi yapılır. Tiroid hormonu ile alakalı bir problem olduğunda iyotla alakalıda sorun yaşanır. İyot eksikliğinde yaşanan en büyük sıkıntı tiroidlerdedir ve TSH hormonun artmasında problem teşkil eder. Diğer bir problem ise guatr hastalığıdır buradaki bezlerin büyümesiyle de guatr oluşur. Sadece tiroid değil büyüme gelişmede de iyotun etkisi büyüktür. İyot eksikliğinin belirtileri ise düzensiz kilo alımı, enerji kaybı, sürekli halsizlik ve depresif bozukluklardır. Hayatımız için önemli bir fonksiyona sahip olan iyot çeşitli besinlerde bulunur ve tüketilmesi hayati önem taşır. İyot eksiliğinin bulunduğu belgelerde genellikle tiroid sorunları ve bebeklerde zeka geriliği, erken yaşlarda ölüme kadar giden sonuçlar doğurmaktadır.

İyotlu su nedir?

iyotlu su iyot damlası tiroid sorunu nedeniyle kilo veremeyenler için üretildiği gibi normal bireyler de rahatlıkla kullanabilir. Sadece tiroid değil, her hücremizin içinde iyot bulunur. Sadece tiroid bezinde daha yüksek miktarda yer alır. İyot bozukluklarının çeşitli sorunlara neden olduğu gibi iyot nadir bulunan bir elementtir ve 1800'lu yıllarda Barnard Courtois tarafından keşfedilmiştir. Elementin rengi mora benzemektedir ve çeşitli guatr tedavilerinde kullanılmıştır. Özellikle deniz mahsullerinde bulunan iyotu düzenli bir şekilde tüketmemiz öenmlidir. Gebelikte iyot eksikliği çeşitli anormalilere neden olur ve sağlıksız kilo alımların, aşırı kiloların nedeni ile de iyot eksikliğinin tiroidlerde oluşturduğu sorunlardan kaynaklamaktadır.

iyot damlası işe yararmı?

Besinlerden belli bir iyot alamayan insanların damla yoluyla vücuduna eksik olan iyotu yeteri miktarda temin etmesi gerekir. İyot düzenini yeterli düzeye getirmek, iyot yetersizliğini dengelemek ve iyot yetersizliğinden kaynaklanan aşırı kilo alımını azaltmak için vit plus iyot damlası etki etmekte ve size bu konuda takviye sağlamaktadır. İyot eksikliği tiroidlerde oluşturduğu sorun nedeniyle fazla kilo artışına sebebiyet vermektedir. Ürünün en önemli ve en güvenilir özelliği ise damla şeklinde olmasıdır.

İyot damlası kullanıcı yorumları

Yurtdışında iyot eksikliği için kullanılan gıdalara iyot takviyesiyle eşdeğer anlam kazanmaktadır. İyot damlası sayesinde tiroid hormonu üretilecek ve vücutta iyot eksikliğinden kaynaklanan rahatsızlıklar ortadan kalkacaktır. iyot damlası kullanıcı yorumları sayfamız üzerinden iyot damla kullanan bay ve bayanların yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu mineralin vücutta bulunması sağlık açısından da önemlidir. Eksikliği sadece tiroid değil birçok soruna neden olmaktadır. Damla bir bardak suyun içerisinde birkaç damla dökülerek içilir kullanımı bu şekildedir. Kullanan kullanıcıların iyi olarak geri bildirimleri de ürünün kalitesini ve işe yaradığını göstermektedir. Vücudunuzun ihtiyacı olan iyotu bu damla ile birlikte çok rahat bir şekilde takviye edebilirsiniz.

İyot damla zayıflatırmı?

Diğer kullanılan zayıflama ürünlerinden farklıdır bunun nedeni vücuttaki iyot eksiliğini düzenlemesidir. Hem kilo açısından hem de sağlık açısından yararlı bir üründür ve bir yan etkisi gözlemlenmemiştir. iyot damlası kullanımı oldukça pratik olup sabah ve akşam günde 2 defa 1 bardak içeceğe birkaç damla iyot damlası damlatarak kullanabilirsiniz. Bu açıdan bu ürün hem sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi hem de vücudunuzda ki iyot eksikliğini yok edecektir. Sağlığınızı herhangi bir şekilde kötü etkilemeyecek bu ürün kolayca kilo vermenizi sağlayacaktır.